Olimpia Melinte, mărturisiri sincere din cariera sa. Actrița s-a lovit de multe refuzuri: „Am renunțat. Ce sens mai avea?”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Olimpia Melinte/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Olimpia Melinte/Instagram

Olimpia Melinte a fost vulnerabilă cu fanii săi. Iată ce mesaj a transmis actrița pe pagina sa de Instagram.

Actrița Olimpia Melinte, apreciată pentru rolurile sale din teatru, film și televiziune, mărturisește, pentru prima oară, o perioadă dificilă din cariera sa, marcată de o serie de obstacole profesionale. Deși detaliile exacte nu sunt dezvăluite, se pare că artista a traversat o criză semnificativă în ultimii trei ani.

Olimpia Melinte, mai sinceră ca niciodată

Actrița Olimpia Melinte a dezvăluit realitatea din spatele camerei de filmat într-o postare pe Instagram. Ea a vorbit despre numeroasele refuzuri pe care le-a întâmpinat și dificultățile de a-și continua cariera, mărturisind că ajunsese să se simtă „cantitate neglijabilă”.

Melinte a subliniat cât de greu i-a fost să persevereze în această industrie, împărtășind experiențele ei neașteptate și provocările întâmpinate.

„Ultimii trei ani n-au fost simpli. Profesional am avut parte de multe refuzuri, de priviri sceptice, de 'păi nu e aia din serial? E prea comercială!'.  După 'marele proiect', pe care l-am iubit și căruia m-am dedicat așa cum mi-a dictat intuiția, am devenit “cantitate neglijabilă”. De ce? N-am căutat explicații, sau mai bine zis am tot scormonit după ele, apoi… Am renunțat. Ce sens mai avea? Oricum nu rezolvam mare lucru! Dar când se închide o ușă, se deschide o fereastră, o portiță, ceva tot se întâmplă.”,  a povestit actrița, într-o postare pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)

Te-ar putea intresa și: Olimpia Melinte, părerile primite în urma rolului din „Băieți deștepți”. Ce ar fi îmbunătățit artista la personajul „Elena”

Șansa care i-a schimbat viața actriței

Întâlnirea cu regizorul Stere Gulea a marcat un nou început pentru actriță. Ea a început un proiect nou, un film de epocă, despre care a menționat într-o postare. Acest film va fi lansat pe 21 iunie la TIFF, oferind publicului șansa de a-l viziona. Această colaborare promițătoare a deschis noi oportunități pentru cariera actriței, aducându-i un suflu nou și speranța unui succes continuu în industria cinematografică.

„Iar la mine s-a întâmplat întâlnirea cu domnul Gulea. Nu știu ce i-a venit lui să mă cheme la casting, probabil a contat faptul că el nu se uita la TV, pentru el nu eram Eliza, eram doar o actriță care făcuse, cu ani în urmă, un film ce i-a rămas în minte (de “Canibal” vorbesc) și mi-a dat o șansă.

Moromeții a fos cel mai curajos și mai frumos proiect cinematografic din care am avut ocazia să fac parte. Visam să fac film de epocă și s-a întâmplat. Acum nu am să o zic pe aia cu “visele devin realitate” că îmi e greu să o cred, mai ales în perioada asta. Dar parcă există o fărâmă de speranță. Vă invităm pe 21 Iunie la TIFF să vedeți ce a ieșit!”, a continuat Olimpia Melinte, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, a scris o carte despre prietenul imaginar al fiului său: Puștiul meu a venit cu mici ajustări



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel