Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, a scris o carte despre prietenul imaginar al fiului său: Puștiul meu a venit cu mici ajustări

Data publicării:
Sursa foto: Olimpia Melinte, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Olimpia Melinte, Instagram

Olimpia Melinte a publicat prima carte destinată copiilor, ce are la bază o întâmplare din viața băiatului ei.

Olimpia Melinte, celebra actriță din serialul Vlad, a lansat prima carte dedicată copiilor. Aceasta se numește „Serion Pantalon în Țara Amintirilor”, iar povestea are la bază chiar o întâmplare din viața fiului ei. Copilul, în vârsta de doar 7 ani, nu i-a fost doar sursă de inspirație, ba chiar a și ajut-o în redactarea ei. 

"A început ca o joacă. Ne imaginam tot felul de situații în care Sasha și Serion s-ar putea intersecta și uite așa am pornit la drum prin amintiri, iar eu l-am ghidat cu atenție spre propriile emoții. Povestea a fost scrisă în totalitate de mine, iar puștiul meu a venit cu mici ajustări, care au adus multă culoare și un strop de umor.", a dezvăluit Olimpia Melinte, potrivit Ego.

Banii obținuți din vânzări îi donează Fundației Metropolis

Actrița nu va păstra banii care îi revin din vânzările cărților, ci îi va folosi în scopuri caritabile.

"Cota parte a autorului, adică ce-mi revine mie din vânzarea poveștii, va merge spre Fundația Metropolis, pentru cazurile complicate la care lucrează de ani buni deja. În felul acesta îl învăț și pe Sasha că există copii care au nevoie de ajutor.", a mai spus ea.

De ce a ales Olimpia Melinte să publice o carte pentru copii

"Pentru că trăim într-o lume în care copiii au uitat să se bucure de povești. Sunt pierduți în online și în tehnologie, iar cărțile nu le mai sunt prieteni, confidenți sau sprijin, așa cum s-a întâmplat cu generația mea, de exemplu. Mi-am dorit să le aduc un strop de magie și să le reamintesc cât sunt de importante poveștile în dezvoltarea și în evoluția lor. Sper ca părinții să fie conștienți și ei de asta!", a mai dezvăluit aceasta pentru sursa citată.

Actrița a început să scrie chiar și scenarii pentru filme

Cartea nu este prima creație a vedetei. Aceasta a dezvăluit faptul că s-a apucat chiar să scrie și scenarii de film.

"Am scris deja un scurtmetraj, la care am început producția și de care sunt foarte mândră. Am dezvoltat împreună cu prietenele mele serialul online „Casting”, care s-a bucurat de succes, și ne-a adus întâlniri prețioase. Urmează și lungmetrajul, momentan se coace la foc mic.", a spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel