Olimpia Melinte, despre clipele de groază prin care a trecut la prima sarcină: "M-au făcut să nu-mi mai doresc încă un copil pentru foarte mult timp"

Data actualizării: | Data publicării:
Olimpia Melinte, sursa instagram
Descriere foto: Olimpia Melinte, sursa instagram

Olimpia Melinte și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele prin care a trecut la prima sarcină.

Olimpia Melinte este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a doua oară. Cu toate astea, actrița a povestit că procesul a fost destul de greu, iar sarcinile au fost total diferite. Aceasta a povestit că a trecut prin momente extrem de grele la prima sarcină, lucru care a făcut-o pe Olimpia să nu-și mai dorească un alt copil.

„Recunosc, la primul copil toate m-au luat pe nepregătite. Nașterea nu a fost deloc așa cum îmi imaginam eu că va fi, ci cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume, care mi-au dat bătăi de cap și m-au făcut să nu-mi mai doresc încă un copil pentru foarte mult timp. Poate că de-asta am și așteptat șase ani până la al doilea.

Olimpia Melinte și-a arătat abdomenul, la trei săptămâni după ce a născut: „Corpul meu și-a revenit mai repede decât aș fi crezut” FOTO

Aveam nevoie să mă vindec de toată durerea și frica pe care am trăit-o în acele ore petrecute în spital, când eram pe jumătate fără suflare și tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos și că o să reușesc să mă refac pentru a-i fi alături”, a mărturisit Olimpia Melinte pe blogul personal.

Cât despre cea dea doua sarcină, Olimpia Melinte a povestit că lucrurile au decurs mult mai bine.

„A venit și momentul epiduralei. Practic, de asta îmi era cel mai frică! La prima sarcină, anestezia nu a ținut și am simțit totul pe viu, cu multă durere și în același timp frustrare. Acum urma să se întâmple la fel? Doamna doctor Ani Rahimian a venit pregătită cu toate cele necesare.

Aveam deja contracții așa că toată procedura a durat un pic mai mult decât mă așteptam, dar totul a mers așa cum ne-am propus. La un moment dat, din senin parcă, am auzit vocea fetiței mele. A venit pe lume rapid și în cel mai firesc mod, apoi a fost preluată de neonatolog, verificată, a primit nota 10 și a ajuns direct în brațele mele. Cum mi-a auzit vocea, s-a liniștit. Am stat așa și ne-am privit minute în șir. Era calmă și blândă, s-a lipit de mine ca și cum și-ar fi găsit din nou locul”, a mai povestit Olimpia Melinte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel