Olimpia Melinte a născut. Prima fotografie cu fetița actriței: „Am atâtea emoții”

Data publicării:

Olimpia Melinte este în culmea fericirii. Celebra actriță a devenit mamă pentru a doua oară. 

Olimpia Melinte trăiește cele mai emoționante momente. Actrița a născut pentru a doua oară o fetiță. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe pagina ei de Instagram, acolo unde a postat și prima fotografie cu bebelușa. 


Chiar dacă nu i-a arătat fața, Olimpia a fotografiat legătura puternică dintre ea și fiica ei, mai exact momentul când cea mică îi strânge degetul mamei.

 


Olimpia a distribuit ieri pe rețelele de socializare ultima poză cu burtica de gravidă. Actrița i-a rugat pe fani să îi țină pumnii strânși pentru următoarele ore. 

 

Olimpia Melinte va deveni mămică de fetiță. Cele mai mari temeri ale actriței: „Aș vrea să fiu pentru ea tot ce n-a fost mama pentru mine” EXCLUSIV


“Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire.


De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii! #mothertobe #babygirl #onherway”, a scris Olimpia Melinte pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel