Șoc în lumea manelelor. „Regele” se RETRAGE: „A venit momentul”

Data actualizării: | Data publicării:

Dani Mocanu, supranumit „regele manelelor”, și-a anunțat fanii că se retrage din lumea muzicală. 

Artistul a postat ieri seară, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care le spune fanilor că renunță la stilul muzical care l-a consacrat pentru a urma calea Domnului, iar singurele cântece care vor mai răsuna din gura lui, vor fi cele Duhovnicești. 

 

Mesajul i-a șocat pe fani, care au încercat să-l convingă să nu renunțe la manele. 

 

 

„Dragi prieteni și fani

Vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absulut deloc. Am câteva proiecte terminate deja pe care le-am programat până pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi voi lăuda pe Domnul Isus prin cântări Duhovnicești”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook. 

 

”Dani… Ești ultimul la care mă așteptam să mă dezamagească. Tu ești făcut pentru asta frate. Nu poți renunța să cânți. Ai mulți fani ce ti-au fost alături. Nu îi poți abandona”, „Stai la loc Dănutzule că locul tău e pe 1 greule”, „Ne bagi în depresie”, „Mocane lasă prostiile că vreau să-mi Cânți la nuntă frate altfel nu mă mai însor”, sunt câteva dintre mesaje fanilor îndurerați de decizia artistului. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel