Obiectul cel mai de preț pentru Petrică Mâțu Stoian. Regretatul artist l-a ținut ani la rând la loc de cinste

Data publicării:

Petrică Mâțu Stoian a ținut ani la rând un obiect tare valoros chiar la el în casă. Ce însemnătate istorică și spitiruală are?

Petrică Mâțu Stoian avea lucruri de mare voloare în propria casă și le prețuia pe toate în primul rând pentru însemnătatea lor spirituală și istorică. Regretatul artist a ținut ani la rând pe perete o icoană care datează încă din perioada Primului Război Mondial. ”Fecioara din Kazan” reprezintă ortodoxia rusă și este o icoană făcătoare de minuni, potrivit Wowbiz.ro.


”Este o icoană adusă din Rusia, o ”Kazanskaia”. Este adusă în perioada Primului Război Mondial și am găsit-o la cineva. Este o icoană făcătoare de minuni”, spunea, în urmă cu doi ani, Petrică Mâțu Stoian, în cadrul unui interviu. 

 

 

 


Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Vestea morții îndrăgitului interpret de muzică populară a venit ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut pe artist. 


Artiștii de muzică populară au organizat un concert în memoria lui Petrică Mâțu Stoian. Constantin Enceanu, în lacrimi pe scenă 


Constantin Enceanu și mulți alți artiști, precum Mariana Ionescu, Steliana Sima și Valentina Sanfira, au organizat un spectacol emoționant în memoria marelui cântăreț.


„Cred că a fost cel mai greu moment din viața noastră ca artiști. Nu credeam că o să trăim astfel de momente pe scenă. Din nefericire, iată că vorbim la trecut de Petrică, de bunul nostru prieten, al nostru, al tuturor, dar sunt convins că de acolo de Sus, din colțul sălii, ne urmărește și se bucură că îi pomenim numele de fiecare dată. Petrică, Dumnezeu să te aibă în pază”, a spus Constantin Enceanu, în lacrimi, pe scenă, potrivit wowbiz.ro.


Maria Dragomiru, durere profundă după moartea lui Petrică Mîțu Stoian


„Să ne aducem aminte cu bucurie de dragul nostru prieten și frate, Petrică Mîțu Stoian. Un mare artist, un mare interpret, care a plecat chiar acum, aproape de nașterea Domnului acolo Sus. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar noi să ne bucurăm de viață și de cei dragi”, a spus și Maria Dragomiroiu.

 

Citește și: Oana Roman face tot posibilul ca mama ei să se simtă mai bine. De ce este îngrijorată vedeta chiar în prag de sărbători



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel