Oana Roman face tot posibilul ca mama ei să se simtă mai bine. De ce este îngrijorată vedeta chiar în prag de sărbători

Data publicării:
Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman își face griji pentru starea de sănătate a mama ei. Cum se mai simte Mioara Roman înainte de sărbători?

Oana Roman este îngrijorată pentru mama ei deoarece Mioara Roman are mari probleme de sănătate, iar de la începutul anului a avut tot mai des nevoie de îngrijirile medicilor. Vedeta este mereu alături de cea care i-a dat viață și se luptă ca aceasta să fie bine îngrijită și să se simtă din ce în ce mai bine. 


Mioara Roman a ajuns de urgență la spital zilele trecute după ce s-a trezit cu picioarele umflate. Oana a crezut că ar putea fi probleme cardiace și a mers de urgență la spital. 


Mama ei a stat internată timp de 24 de ore, iar medicii i-au făcut mai multe investigații. Cele două au mers astăzi la salonul de înfrumusețare pentru a se pregăti de sărbători. Mioara Roman se simte mai bine, dar Oana este speriată că cea care i-a dat viață ar putea păți ceva rău. 


„E mai bine, astăzi am fost cu ea la coafor, pentru că trebuia să o duc săptămâna trecută, dar nu am apucat, pentru că nu s-a simțit bine. A fost greu, pentru că a fost foarte aglomerat, ea obosește foarte repede. I-au făcut analize, au îngrijit-o și s-au ocupat de ea exemplar, i-au schimbat puțin tratamentul, însă vârsta își spune cuvântul la un moment dat, eu fac tot ce pot ca ea să fie cât mai bine îngrijită”, a declarat Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV.


Oana Roman se împarte cu greu între viața de familie, responsabilitățile profesionale și îngrijirea mamei ei. Aceasta se duce să o vadă zilnic, dar uneori se simte lipsită de puteri și energie, mai ales că traficul este din ce în ce mai aglomerat în București. 


„Îmi este foarte greu, pentru că trebuie să mă duc să o văd și pe ea, trebuie să o duc și pe Iza la școală. Mai mă ajută și Marius, facem cu rândul. […] Suntem într-o nebunie continuă, iar în ultima vreme a fost un trafic infernal, efectiv am obosit atât de tare, încât simt că mă lasă puterile”, a mai spus Oana Roman.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel