Obiceiul prin care Radu Vâlcan și Adela Popecu mențin pasiunea aprinsă în cuplu. Fac asta zilnic: „Merită orice efort”

Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Radu Vâlcan a oferit câteva informații inedite din viața de familie. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează familia perfectă. Au o relație extrem de discretă, trei copii minunați și niște cariere profesionale de care să fie tare mândri. Totuși, pe cât este de frumoasa viața de părinte, pe atât este de solicitantă, mai ales când ai trei băieți, de vârste diferite, care constant împărtășesc dorințe diverse. Cu toate acestea, Radu Vâlcan susține că mereu își găsește timp în fiecare zi să petreacă alături de soția sa, iar de terapie de cuplu nu a fost vorba niciodată în povestea lor de iubire.

„Nu am apelat pentru că nu am trecut niciodată prin ceva de nedepăşit. Dar cred real că terapia ajută atunci când ai nevoie. Și mai cred că familia merită orice efort, orice sacrificiu.

De curând, am avut parte de două săptămâni la Vama Veche, filmând pentru un film de lungmetraj. A fost senzaţional. Copiii s-au simţit neaşteptat de bine fără noi, iar noi fără ei… Ce să mai spun? (zâmbește) Altfel, ne găsim măcar un moment în zi când suntem doar noi doi şi ne spunem tot ce ni s-a întâmplat peste zi.”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit viva

Citește și: Când revine Adela Popescu în televiziune. Răspunsul pe care-l așteaptă toată lumea: „Îmi lipsește. Atunci probabil că o să mă vedeți în ce am ales” / VIDEO

Adela Popescu, secretul căsniciei cu Radu Vâlcan

Într-un interviu recent acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Adela Popescu ne vorbea despre „rețeta” unei căsnicii de succes. Celebra prezentatoare se consideră a fi o norocoasă pentru că și-a întâlnit actualul partener de viață, cu care se completează perfect. Este important ca într-o relație să-l asculți pe celălalt, să împărtășiți aceleași valori și principii și să nu alimentezi o ceartă, spune ea.

„Am avut noroc că ne-am întâlnit, nu există niciun secret. Nu cred în suflete pereche. Eu cred că oamenii pot iubi de mai mute ori, nu se pune problema, dar cred în ideea de compatibilitate emoțională, adică ce pentru el e important, să fie și pentru mine și să ne dorim amândoi aceleași lucruri în viitor și să nu escaladeze certurile, pentru că absolut toate cuplurile se ceartă, dar să nu escaladeze. La un moment dat începi să spui vrute și nevrute, dar nu trebuie să faci asta. Cum ai văzut că un pic se depășește măsura, nu trebuie discutat de ce ne-am certat, trebuie discutat fix pe cuvântul acela care a fost peste normalitatea cuplului. Trebuie să spui „stop”, nu trecem peste asta.”, ne-a declarat Adela Popescu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Prima reacție a Adelei Popescu, după ce soțul ei a publicat o fotografie cu ea nemachiată, fără să-i ceară aprobarea: „Cu petele alea pe față?”

Radu Vâlcan, un bărbat romantic

Și, în ciuda aparențelor pe care le afișează în mediul online sau pe micile ecrane, Radu Vâlcan este și un bărbat romantic, care își surprinde partenera prin fel de fel de gesturi mărunte. Adela ne-a oferit mai multe informații din intimitatea lor, arătându-ne, încă o dată, că iubirea dintre ei doi este una cât se poate de autentică și de reală. 

„Așa mai face el, stă seara liniștit, cât eu culc copiii sau mai fac alte activități, și se mai gândește așa la noi doi și îmi mai trimite un  mesaj, foarte puține le postează, majoritatea mi le trimite mie prin mesaje. Eu sunt mai melodioasă, în sensul că sunt mai atentă la ambientul din casă, pun flori, creez contexte, dar el stă ce stă și odată îmi trântește un mesaj sau o declarație și mă dă peste cap.”, ne-a mai spus celebra prezentatoare TV.”, a conchis aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 iul 2023, 09:09 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience