Obiceiul care ne atacă creierul. Îl îngroapă. Afectează pe toată lumea și generează anxietate și stres

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Obiceiul care ne atacă creierul îl avem cu toții. În fiecare zi, prin acțiunile noastre ne îngropăm creierul.

Obiceiul care ne atacă creierul și îl îngroapă ar putea fi evitat. Oamenii de știință vin cu un avertisment pentru toți cei care folosesc mult telefoanele mobile. Aceștia recomandă să evităm să folosim dispozitivele în primele minute ale momentului în care ne trezim.

Utilizarea telefonului, risc pentru creier

Neurologul și șeful Centrului de Diagnostic și Terapie pentru Cefalee și Dureri din IRCCS San Raffaele Roma, Piero Barbanti vine cu un avertisment la adresa tututor în ceea ce privește utilizarea telefonului mobil în primele cinci minute după ce ne trezim. Potrivit neurologului, utilizare utilizarea imediată a smartphone-ului în primele minute de la trezire implică unele consecințe grave asupra organismului.

”Echivalează cu îngroparea creierului în informații prin a-l face să ruleze dimineața devreme, care determină creierul să treacă prea repede de la o fază creativă nocturnă la una servilă în timpul zilei, generând anxietate și tehnostres”, a declarat profesorul Piero Barbanti pentru ilgiornale.it.

Persoanele care folosesc mult telefoanele mobile în primele minute ale dimineții pot avea parte de efecte mult mai nocive. Potrivit datelor prezentate de neurologi, reiese faptul că aproximativ o treime dintre cei care utilizează un telefon mobil, verifică dispozitivul în primele cinci minute după ce se trezesc.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel