Oana Zăvoranu tună și fulgeră, după ce s-a speculat că și-ar fi aruncat cuvinte grele cu presupusa amantă a soțului ei, iar Poliția ar fi amendat-o: „M-am săturat”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Oana Zăvoranu a făcut primele declarații despre scandalul legat de presupusa amantă a soțului său. 

Oana Zăvoranu a răbufnit, după ce cancan.ro a anunțat că vedeta s-ar fi certat cu presupusa amantă a soțului ei, în urmă cu câteva zile. Cele două femei și-ar fi aruncat cuvinte grele, motiv pentru care a intervenit și poliția,  iar actrița ar fi fost amendată cu suma de 2.300 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Oana Zăvoranu tună și fulgeră, după scandalul cu presupusa amantă a soțului său

Oana Zăvoranu a vrut să facă lumină în cazul acestor speculații, astfel că nu a ezitat să ofere primele declarații despre acest subiect. Vedeta susține că lucrurile merg foarte bine în căsnicia sa cu Alex Ashraf. Querida recunoaște că au mai fost și momente tensionate, însă aceste momente fac parte din orice relație. 

„Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri? Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”, a declarat Oana Zăvoranu pentrucancan.ro

Oana Zăvoranu: „Nu obișnuiesc să stau în aceeași casă, sub același acoperiș cu cineva de care am decis să mă separ”

Vedeta susține că dacă ar fi fost vorba de vreo infidelitate, cu siguranță nu ar mai fi locuit sub același acoperiș cu soțul său. Totodată, Oana Zăvoranu susține că aceste speculații au fost făcute de oamenii care vor să se lege de numele ei, ea fiind persoană publică. 

„Nu obișnuiesc să stau în aceeași casă, sub același acoperiș cu cineva de care am decis să mă separ sau cu cineva cu care am ajuns la capătul unei relații. M-am săturat de tot felul de trepăduși care nu au nimic altceva de făcut în viață decât să se agațe de numele meu, fiindcă e un nume cunoscut după atâția ani de showbiz. M-au măritat de atâtea ori, m-au divorțat de nu știu câte ori, m-au aruncat și în închisoare, m-au executat și silit, dar eu sunt tot aici! Trepădușii n-au învățat că lucrurile se întâmplă când vrea Dumnezeu și unde vrea Dumnezeu, nu la dorința sau invenția lor!”., a mai spus Oana Zăvoranu, pentru sursa citată mai sus. 

Oana Zăvoranu recunoaște că în ultima vreme a dispărut puțin din lumina reflectoarelor, motivul fiind doar niște chestiuni care țin strict de viața și familia sa. 

„E drept că în ultima vreme sunt mai tăcută, dar dacă se întâmplă asta, e dintr-un singur motiv, fiindcă sunt focusată pe niște lucruri care țin strict de viața mea și a familiei mele!”

Ce declarație de dragoste i-a făcut Alex Ashraf Oanei, în urmă cu câteva zile

„Știi că mereu sunt în spatele tău, să te protejez la bine și la greu. Ce Dumnezeu a unit omul nu poate desface vreodată. Te iubesc până la cer și înapoi”, a spus Alex Ashraf, pe Instagram. „Numai cu Dumnezeu. Nimic fără el. Și eu te iubesc. Iubirea adevărată învinge totul”, i-a răspuns Oana Zăvoranu.

Citește și: De la ce porneau certurile dintre Pepe și Oana Zăvoranu. Vedeta a dezvăluit ce îi interzicea artistul: „Se îmbulina cu alea”

Oana Zăvoranu spune adevărul despre divorțul de Pepe. Cum au ajuns la tot scandalul mediatic: „Veneam acasă la 6 dimineața. Dormeam pe covor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel