Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat oficial! Vedeta confirmă vetea neașteptată: „Sunt în sfârșit o femeie liberă”

Data publicării:

Oana Zăvoranu confirmă faptul că a pus punct căsniciei sale cu Alex Ashraf.

După o relație marcată de mai multe suișuri și coborâșuri, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să pună punct oficial relației. Zvonuri cu privire la o posibilă despărțire au apărut încă cu câteva luni în urmă, însă, cu toate acestea, bruneta a păstrat mereu aparențele și a declarat întotdeauna faptul că armonia este cuvântul care le guvernează celor doi povestea de dragoste. Se pare însă că neînțelegerile i-au făcut pe aceștia să renunțe, în cele din urmă, la cei 7 ani de mariaj. Dacă la început, divorțul a fost doar la nivel de zvon, Oana Zăvoranu a confirmat veștile și se declară a fi, din nou, o femeie liberă și disponibilă pentru noi povești de dragoste.

”Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu... așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zavoranu, potrivit spynews.

Te-ar putea interesa și: De la ce porneau certurile dintre Pepe și Oana Zăvoranu. Vedeta a dezvăluit ce îi interzicea artistul: „Se îmbulina cu alea”

Ce spunea Oana Zăvoranu cu privire la relație recent

Chiar dacă acum confirmă, în final, faptul că nu mai este implictă într-o căsnicie, în trecut, când primele zvonuri începeau să acapareze spațiul public, Oana Zăvoranu „le dădea peste nas” tuturor celor care îi critică relația, liniștindu-și fanii cu faptul că între ea și Alex Ashraf nu ar exista nicio problemă. Iubirea câștigă întotdeauna, fiind mai presus de toate, spunea bruneta la acea vreme, când dădea de înțeles faptul că nu s-a pus niciodată problema de divorț între cei doi.

„Când dragostea este adevărată nu există nimic să o poată învinge!
Ea mută munții din loc, vindecă orice boală și face să treacă orice suferință.(...)
Iubiți-va soții și soțiile, familiile, animăluțele, tot ce e iubire în formă cea mai pură și în profunzime, pentru că familia , adică familia tradițională, este nucleul care se dorește cel mai cu ardoare distrus
Cine înțelege…înțelege…cine nu să facă un efort să înțeleagă cuvintele mele, că nu scriu în chineză.
Și nu uitați nici măcar o clipă să îl aveți în gând și în suflet pe Dumnezeu pentru că EL este singurul care nu te lasă niciodată când ești la greu.”, scria acum ceva timp Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

VEZI și: Oana Zăvoranu spune adevărul despre divorțul de Pepe. Cum au ajuns la tot scandalul mediatic: „Veneam acasă la 6 dimineața. Dormeam pe covor”

Alex Ashraf, prima reacție, după divorț

În timp ce Oana Zăvoranu s-a arătat a fi extrem de asumată și a confirmat toate zvonurile ce fac referire la noul său status sentimental, bărbatul nu a avut aceeași deschidere față de public. Acesta a tratat subiectul cu o ironie destul de mare și a rugat jurnaliștii „să-l sunt mai târziu”. Mai mult, el spune că nu este la curent cu veștile apărute peste tot în presă, cu privire la divorțul dintre el și Oana Zăvoranu.

”Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui”, a zis Alex Ashraf, în Spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel