Oana Zăvoranu sare în apărarea Părintelui Calistrat: „Nu a bătut pe nimeni. A încercat să potolească...”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu și Părintele Calistrat/ facebook, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu și Părintele Calistrat/ facebook, colaj foto

Oana Zăvoranu îi ia apărarea Părintelui Calistrat, în scandalul în care a fost implicat. 

Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a fost acuzat de către două enoriașe că le-a bătut în curtea bisericii.

"La data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o femeie, despre faptul că atât ea cât şi sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaş de cult. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale", au declarat reprezentanţii IPJ Iaşi.

"Au ajuns miercuri seara în jurul orei 19.00 la Unitatea de Primire a Urgenţelor două femei în vârstă de 34 şi 43 de ani care au declarat că au fost agresate. Au plecat şi au revenit la ora 20.30, au fost consultate de medicul de urgenţă, ORL şi oftalmologie. Ambele femei aveau, conform declaraţiilor lor, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, precum şi traumatism toracic în cazul femeii de 34 de ani. S-au constatat doar escoriaţii la cot şi genunchi. Au refuzat continuarea investigaţiilor medicale, au fost agresive verbal cu medicii şi asistenţii şi neînţelegătoare faţă de suferinţa altor pacienţi. Au primit recomandări pentru Spitalul de Neurochirurgie şi pentru Medicină Legală", a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Oana Zăvoranu a sărit în apărarea părintelui Calistrat Chifan

După ce mai multe vedete și-au exprimat părerea sinceră despre scandalul în care este implicat Calistrat Chifan și Oana Zăvoranu a ținut să își spună punctul de vedere. 

„Vă spuneam acum vreo două săptămâni că am descoperit un părinte care îmi e tare drag. Da, repet, îmi e tare drag. Îl urmăresc frecvent. V-am îndemnat șii pe voi să îl ascultați și să îl urmăriți, pentru că are mare har. Și nu obișnuiesc prea des să recomand lucruri sau oameni … dar când o fac sunt beton!

La scurt timp, o mare mizerie i s-a înscenat părintelui Calistrat, pentru că așa se întâmplă cu oamenii speciali, sunt victimele dracilor și se încearcă anihilarea lor. (…) Nu a bătut pe nimeni, din contră, a încercat mult prea calm și îngăduitor, în opinia mea, să potolească două dilite, care de multe ori îl enervau, îl îngânau și îl filmau ca niște ordinare în Sfânta Biserică sau afară, unde predica dânsul. (…) Și să nu mă obosească prostimea cu 'non-violența', că în momentul în care în mod vădit ești atacat, atât fizic cât și energetic, doar n-o să stai la infinit să stai și să înduri!', a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu:„Am avut norocul să îl ascult pe părintele Calistrat”

„S-au găsit troglodite care să îmi spună că e 'vai de capul lui' … că a bătut un cal până l-a omorât .. și da, când am auzit asta, fără dovezi însă, m-am îndoit puțin de dânsul … că eu știți cum sunt cu animalele, dar am avut norocul să îl ascult pe părintele Calistrat, care cu franchețea-i caracteristică a explicat cu lux de amănunte și această mizerie care i s-a pus în cârcă. Astfel, am revenit cu toată inima la dânsul și m-am bucurat că nu m-am lăsat păcălită', a mai scris vedeta.

Citește și: Carmen de la Sălciua a sărit în apărarea părintelui Calistrat Chifan: „Presiunea și nedreptățile sunt în toate domeniile!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel