Carmen de la Sălciua a sărit în apărarea părintelui Calistrat Chifan: „Presiunea și nedreptățile sunt în toate domeniile!”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen de la Sălciua și părintele Calistrat/ instagram / colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Carmen de la Sălciua și părintele Calistrat/ instagram / colaj foto

Carmen de la Sălciua a reacționat în scandalul în care este implicat părintele  Calistrat Chifan.

Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a fost acuzat de către două enoriașe că le-a bătut în curtea bisericii.

"La data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o femeie, despre faptul că atât ea cât şi sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaş de cult. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale", au declarat reprezentanţii IPJ Iaşi.

"Au ajuns miercuri seara în jurul orei 19.00 la Unitatea de Primire a Urgenţelor două femei în vârstă de 34 şi 43 de ani care au declarat că au fost agresate. Au plecat şi au revenit la ora 20.30, au fost consultate de medicul de urgenţă, ORL şi oftalmologie. Ambele femei aveau, conform declaraţiilor lor, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, precum şi traumatism toracic în cazul femeii de 34 de ani. S-au constatat doar escoriaţii la cot şi genunchi. Au refuzat continuarea investigaţiilor medicale, au fost agresive verbal cu medicii şi asistenţii şi neînţelegătoare faţă de suferinţa altor pacienţi. Au primit recomandări pentru Spitalul de Neurochirurgie şi pentru Medicină Legală", a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Carmen de la Sălciua a sărit în apărarea părintelui Calistrat Chifan

După ce mai multe vedete și-au exprimat părerea sinceră despre scandalul în care este implicat Calistrat Chifan și Carmen de la Sălciua a ținut să își spună punctul de vedere. 

„Prea multă prigoană împotriva Bisericii și a slujitorilor ei! Dumnezeu și Maica Sfântă să vă ocrotească în acest război al Binelui cu Răul…să puteți să aduceți multe suflete la credință! Presiunea și nedreptățile sunt în toate domeniile și doar rugăciunea le poate ține deoparte. Un om aproape de Dumnezeu!”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Connect-R intervine în scandalul în care a fost implicat Părintele Calistrat

Connect-R nu s-a mai putut abține și a făcut primele declarații legate de scandalul în care a fost implicat părintele Calistrat Chifan. Artistul este revoltat de gestul duhovnicului de a agresa fizic o femeie.

„Nu aveam de gând să fac acest filmuleț, ce m-a provocat au fost părerile multor români care se pare că au o conștiință moartă, ca să zic așa. Am tot văzut într-o pioșenie din asta ”vai nu trebuie judecat Părintele, alea erau niște nenorocite”. Din start vă spun, dacă era mama în locui femeii respective, nu știu cum aș fi reacționat. Dacă era mama voastră, sora voastră acolo, cum ați fi reacționat oare?”, a spus Connect-R pe Facebook.

Connect-R: „Acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit”

”Toți suntem supuși greșelii, toți putem avea reacții urâte la un astfel de context, la o astfel de întâmplare. Nu asta este de judecat. Ceea ce este de judecat, este ce s-a întâmplat după. Am văzut un interviu cu Părintele în care a fost întrebat: ”Aveți vreun regret?”, iar Părintele a spus foarte lucid: ”Nu, bătaia e ruptă din rai!”. Aici este problema, acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit, aici este problema.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel