Decizia instanței în cazul Oanei Zăvoranu. Querida, rugăciuni intense: „Am nevoie de o minune”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Oana Zăvoranu a scris un mesaj emoționant publicului ei. Ce se va întâmpla cu vedeta în urma deciziei instanței.

Oana Zăvoranu beneficiază temporar de o amânare a executării silite. Această decizie a fost luată de Judecătoria Sectorului 1 București pe data de 12 iulie. Magistrații au hotărât să suspende temporar această procedura. În plus, bruneta s-a simțit învinsă și a transmis un mesaj plin de emoție pe platformele de socializare.

Viața Oanei Zăvoranu a suferit schimbări radicale în ultimele luni. Bruneta a discutat public despre problemele cu care se confruntă, și-a cerut scuze celor pe care i-a rănit și a transmis mesaje dure celor care i-au făcut rău.

De această dată, pare că a avut parte de un moment de fericire după aflarea celei mai recente decizii luate de instanță cu privire la executarea silită. Cu puțin timp în urmă, Oana Zăvoranu a primit vestea mult așteptată. După o perioadă în care a fost implicată în mai multe probleme, se pare că vedeta a găsit în sfârșit motive de bucurie și victorie. Totuși, acestea sunt doar temporare, deoarece hotărârea magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 București este provizorie.

Mesajul care a cutremurat emoțional

Conform ultimei decizii, se pare că judecătorii au hotărât să suspende temporar executarea silită din dosarul cu numărul 314/2023. Executarea silită va fi oprită până la soluționarea cererii de suspendare a executării silite. Oana Zăvoranu a transmis un mesaj plin de emoție, menționând că a fost ajutată de divinitate să ajungă în acest moment al vieții sale.

„Mâine și Poimâine am nevoie de o Minune în viața mea
E parte din cutremurul ce îl traversez de vreun an, nu vorbesc nimic, ci doar mă zbat să înving tot ce alții vor să abată asupra mea din răutate, inferioritate, frustrare , furt, hoție și parșivitate
Dar Dumnezeu mereu ascultă Rugăciunea celui nevinovat și îl ajută 
Atunci când ceva nu mai ține sau nu mai poate fi rezolvat de om, rezolvă EL
Te iubesc Doamne , simt și stiu că așa cum nu m-ai lăsat niciodată să cad în prăpastia pregătită de dușmani, nu ai să mă lași nici acum 
Tu mă vei salva miraculos, așa cum faci cu mine de obicei, când știi TU că mi-am învățat lecția și toți îmi sunt potrivnici pe nedrept

Te iubesc Apărătorul meu”, a ascris Oana Zăvoranu pe rețele de socializare.

Contestație la executare în procesul Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu (49 de ani) și Alex Ashraf (35 de ani) au fost căsătoriți de peste 7 ani. În jurul anului 2016, Oana s-a lăsat convinsă de iubirea lui Alex și l-a cerut de soț, iar tânărul a acceptat. Legătura lor a stârnit multe zvonuri, în special din cauza diferenței de vârstă.

Cu toate acestea, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf aveau un proces legat de solicitarea lor de deblocare a conturilor. Își doresc să obțină această deblocare prin suspendarea unei acțiuni de executare silită.

Cei doi ar fi făcut un credit acum mai mulți ani și nu l-au achitat, lucru pentru care sunt executați silit. La începutul acestui an, banca a solicitat executarea silită, iar judecătorii au admis cerea: „Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”.

Pentru a întârzia acțiunea de executare, Oana cu Ashraf au depus o contestație cu privire la verdictul instanței, nefiind posibilă vreo cale de atac, după cum reiese și din actul judecătoresc. Prin urmare, cei doi sunt așteptați la finalul lunii pentru a-și susține argumentele față de contestația intentată, conform Spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel