Oana Zăvoranu îl "desființează " pe Pepe: "Statutul de macho-man s-a dus"

Data publicării:
Oana Zăvoranu, Pepe. Colaj Foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Pepe. Colaj Foto Instagram

Oana Zăvoranu îl pune la zid pe Pepe, după ce Raluca Pastramă a publicat pe rețelele de socializare o poză cu iubitul secret.

Recent,  Raluca Pastramă a decis să publice prima fotografie alături de iubitul ei, pe care ulterior a șters-o. Acest gest a venit după ce Pepe și-a asumat noua relație.

Oana Zăvoranu, prima soție a lui Pepe nu a putut să treacă cu vederea peste această situație, astfel că l-a pus la zid pe artist. Deși în trecut a criticat-o pe Raluca, acum, Oana este de partea femeii.

”Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe).

Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani.

Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!”, a spus Oana Zăvoranu pentru CANCAN

 

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a spus despre Pepe că nu are pic de bărbăție în el și că este anormal ca un bărbat să se plângă că a fost înșelat.

”Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat!

Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori  și a spus că a fost înșelat de nevastă.

Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri! În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul!

Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!”, a dezvăluit Oana Zăvoranu pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel