Raluca Pastramă s-a afișat cu noul iubit. Cei doi s-au sărutat pasional, în văzul tuturor / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Raluca Pastramă iubește din nou. Fosta soție a lui Pepe s-a sărutat pasional cu iubitul său, în văzul tuturor.

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat la începutul acestui an și se pare că fiecare a trecut peste această despărțire, găsindu-și fericirea în brațele altor persoane. După ce artistul le-a arătat tuturor că și-a refăcut viața după divorțul de fosta soție, acum a venit rândul Ralucăi să se afișeze cu noul iubit.

Recent, Raluca Pastramă a postat pe instastory o fotografie cu ea și noul ei iubit, în timp ce se sărută pasional. La scurt timp, fosta soție a lui Pepe a decis să șteargă poza. Cu toate astea, mulți fani au reușit să vadă fotografia, însă fără a afla prea mute detalii despre bărbatul în care Raluca Pastramă și-a găsit fericirea și asta pentru că bruneta a avut grijă să ascundă chipul bărbatului sub un emoticon în formă de inimă.

Totodată, Raluca a avut și o descriere care dovedește faptul că relația lor este plină de iubire: „Iubirea mea”.

 

Ce spune Pepe despre noua sa relație

 

”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună... Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel