Oana Zăvoranu, decizie radicală. Vedeta vrea să fie următorul președinte al României: Sunt pregătită să conduc țara asta

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zavoranu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zavoranu, instagram

Oana Zăvoranu și-a surprins fanii după ce le-a mărturisit că vrea să candideze la alegerile prezidențiale.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bruneta este foarte sinceră și spune lucrurilor pe nume, chiar dacă asta înseamnă să stârnească un adevărat război. Vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să schimbe lucrurile din România, motiv pentru care vrea să candideze la alegerile prezidențiale. 

”Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulţi oameni care mă roagă să fac asta. Dacă ”Dl. Latex” a făcut-o, eu pot fi mult mai bună și pregătită să conduc cu cap țara asta.

Nu e o glumă! Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider şi este evident că au şi de ce. Eu am demonstrat că pot, că de surdo mute e plin..la figurat, firește.”, le-a mai spus Oana Zăvoranu fanilor săi de pe Instagram.

Oana Zăvoranu: ”Este un vis mai vechi de-al meu”

Până va participa la alegerile prezidențiale, Oana Zăvoranu a precizat că vrea să scrie o carte despre viața ei.  Lansarea cărții va avea loc anul viitor, în toamnă.

”Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidenţa este că am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Aşa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toţi”, a mai mărturisit Oana Zăvoranu pe Instagram.

Cea mai mare dorință a Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa. Mai exact, vedeta ar vrea să facă propriul său film,  ea dorindu-și să fie actriță sau regizor principal. Totodată, bruneta a precizat faptul că scenariul este deja scris. 

"Și să fac un film, nu neapărat după viața mea. Am un scenariu de film foarte bun, care îmi aparține. Este unul foarte bun, e un fel de thriller-horror, ceea ce în România nu există. Există foarte multă lume care kiubește acest gen. (...) Producător, actriță, la regizor nu m-aș băga pentru că am un om foarte bun, care,zic eu, ar fi de minune!(...)", a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Citește și: Lidia Buble, probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista: "Suntem avariați"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel