Lidia Buble, probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista: "Suntem avariați"

Data publicării:
Lidia Buble, sursa instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa instagram

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă. 

După ce a revenit pe rețelele de socializare, Lidia Buble împărtășește cu fanii aproape tot ce se întâmplă în viața ei. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, de data aceasta, artista le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Mai exact, Lidia Buble a răcit foarte rău și se simte foarte obosită și extenuată. Vedeta a precizat că este foarte supărată, deoarece acum trebuie să stea în casă, deși afară este soare și cald. 

"Sunt foarte răcită. Am rezistat toată iarna la frigul ala nemernic și acum, când este cald afară, ce credeți, am răcit, sunt cobză. Și ce credeți, voiam să-l plimb pe Bubbly, dar și el este avariat. (....) Suntem avariați amândoi.", le-a mărturisit Lidia Buble fanilor din mediul online.

Lidia Buble, motivul dispariției de pe rețelele de socializare

După ce a dispărut complet de pe rețelele de socializare pentru două săptămâni, timp în care nu a postat nimic, ba mai mult, și-a șters toate pozele și prietenii pe care îi urmărea, Lidia Buble a vorbit pe Instagram despre această perioadă. Vedeta le este recunoscătoare oamenilor care au rămas alături de ea și care îi trimit, în continuare, mesaje de susținere.

"Mi-a fost așa de dor să vorbesc aici, cu voi. Știu că v-a fost dor și că mi-ați simțit lipsa, pentru că am citit asta în miile de mesaje pe care mi le-ați trimis de când mi-am reluat activitatea pe Instagram. Încă mai am multe de citit, dar promit că le voi citi pe toate. Am simțit toată dragostea voastră, toată susținerea. Mi-am dat încă o dată seama, cât de mult mă îndrăgiți și mă iubiți.", a spus Lidia Buble, pe instastory.

"Perioada aceasta a fost un fel de detox"

Artista a ținut să le explice fanilor direct, de ce a luat această decizie, care la început a șocat pe toată lumea, crezând că s-a întâmplat ceva grav în familia cântăreței.

"Să știți că am dispărut din online, am luat o pauză de la tot ce înseamnă rețele de socializare, pentru că am simțit să fac asta, a fost un fel de detox, de tot ce înseamnă viața asta în online. La nivel psihic, mă simțeam foarte obosită și mi-a prins foarte bine această pauză, în care efectiv am stat eu cu mine, mi-am făcut și această schimbare de look, care sper să vă placă. Am simțit foarte mult să fac lucrul acesta, nu mă mai regăseam efectiv în Lidia varianta blondă. Nu știu dacă voi mai reveni vreodată acolo, dar deocamdată mă simt foarte bine. Sunt sănătoasă, familia mea la fel, nu s-a întâmplat nicio nenorocire, pentru că am văzut că foarte mulți dintre voi ați fost foarte îngrijorați.", a continuat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel