Oana Zăvoranu atacă din nou. Cine sunt influecerele vizate

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, foto Instagram

Oana Zăvoranu a promis că nu va scăpa  din ochi  nicio influenceră. Vezi pe cine a mai luat la rost de această dată 

Oana Zăvoranu a continuat seria cu adevărul despre influenceri. Mesajul postat recent a adus multe contradicții în mediul online.

”Ce facetț mă influencerele ..... nici în vacanță  nu pot să stau de voi?
Atenție mare că după ce Pinocchio pestriț nu mai doarme noaptea că se luptă să vă influențeze să mai faceți niște bube ceva, mai vrea să mai facă rost de pe spatele vostru de fraiere naive de niște ‘mărințiș’ pentru cearceafurile ei de zeci de mii de euro. 
Da, va rog eu plătiți orice, haliți orice, că rămâne după fără job, că ea e baza în casă, că George soțu’ zis și Țeparu, (de ce i se zice oare așa?) e mai casnic și nu se bagă în cloaca ei.
Și vă rog eu mult de tot înca ceva...votați-o mă și pe Rasputia, (fosta Peppa Pig) că cică a fost și ea nominalizată de prietena ei de la o revistă  (dupa ce o fi sunat-o zilnic), că e INFLUENCERA și ea ....vinde cei mai frumosi iegări de 12 roni, hai, vă rog eu mult de tot, ma mor cu asta, jur că e epic, e jale de data asta.
Și continuam cu restul de Influencere MY ASS cu NUME PRECISE. Love Oana”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce faceti ma influencerele p..ii nici in vacanta nu pot sa stau de voi? Atentie mare ca dupa ce Pinocchio pestrit nu mai doarme noaptea ca se lupta sa va influenteze???????????? sa mai faceti niste bube ceva, mai vrea sa mai faca rost de pe spatele vostru de fraiere naive de niste ‘marintis’ pentru cearceafurile ei de zeci de mii de euro, (unul cica e 2000€ din ala de care are numai ea ????????????...facut de Donatella sa moara familia ei, (a lu’ Donatella), facute cu dedicatie???????????? numai pentru ea,( in Turcia sunt numai versace si dior la 50€ ce brand vrei tu ???????????? pe alese)...mai gaseste ea niste supozitoare interesante de care voi nu stiati inca si poate daca ‘va influenteaza’ ea sa le folositi va ies si niste hemoroizi... Da va rog eu platiti orice, haliti orice, ca ramane dupa fara job, ca ea e baza in casa, ca George sotu’ zis si Țeparu,(de ce i se zice oare asa?????) e mai casnic si nu se baga in cloaca ei Si va rog eu mult de tot inca ceva...votati-o ma si pe Rasputia,(fosta Peppa Pig) ca cica a fost si ea nominalizata de prietena ei de la revista Viva (dupa ce o fi sunat-o zilnic), ca INFLUENCERA si ea ....vinde cei mai frumosi iegari de 12 roni, hai va rog eu mult de ror, ma????????????????????...mor cu asta, jur ca e epic, e jale de data asta...v-am atasat si foto ???????????? To be continued... Si continuam cu restul de Influencere MY ASS cu NUME PRECISE ????????????Love Oana ♥️

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) pe

Mesajul face referire la Adelina Pestrițu și al Oana Roman. Reamintim faptul că Oana Zăvoranu le-a atacat pe cele două vedete și săptpămâna aceasta, doar ca fiecare separat. Citește aici mai multGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel