Oana Zăvoranu, ATAC la Adelina Pestrițu: „Mătur pe jos cu toate circăresele astea ieftine”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Zăvoranu dă de pământ cu influencerițele momentului. Prima vizată este chiar Adelina Pestrițu.

Oana Zăvoranu șterge pe jos cu influencerele momentului. Vedeta a postat un mesaj în care le critică aspru pe vedetele de pe Instagram care câștigă bani din promovarea anumitor produse.

 

 

„Zecile de mii de mesaje primite îmi confirmă clar că sunteți însetați de subiectul asta, al INFLUENCERELOR MY ASS’ aceasta specie de sugătoare.
 
Am să le iau pe rând pe toate alea care suferă mult de ele și promit că până nu le scot basinile din cap nu mă las.

Dar aici am nevoie de AJUTORUL VOSTRU!!! La modul că VOI trebuie să învățați să gândiți cu capul, SĂ NU MAI PUNEȚI BOTU’ la ce vă vând astea!
Nu poți face ZILNIC reclama la 10 creme pentru că e logic că nu ai TIMPUL NECESAR SĂ LE TESTEZI PE TOATE 10 și nu le poți recomanda.

De aia vă ies BUBE

Nu poți crede că cineva iți recomanda ceva FIIND PLĂTIT SĂ FACĂ LUCRUL ĂSTA 

Nu poți zilnic să faci reclama la diverse lucruri spunând de fiecare că E CEL MAI BUN

Unde vă e personalitatea și liberul arbitru? Și de ce faci reclama tocmai tu, o panaramă obosita, indiferent de cum te cheamă? M-ați văzut voi vreodată pe mine să fac reclama la ceva și să vă astenizez de dimineața până noaptea cu așa ceva?

Oare de ce?
Nu v-ați gândit niciodată? Nu mi-a propus nimeni sau ce? Ba da, logic că da, însă eu aș putea face reclama NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC ȘI FOLOSESC DE MULTA VREME și astfel îmi ASUM SĂ VĂ RECOMAND. La ace, brice și carice, MĂ RESPECT ȘI VĂ RESPECT PREA MULT SĂ O FAC!!!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

 

 

Atac direct la Adelina Pestrițu

Deși nu a dat niciun nume, Oana Zăvoranu o atacă direct pe Adelina Pestrițu, care în trecut a lucrat ca dansatoare în Ibitza. 

„Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8000 roni. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe fata? Pai asta avea în proprietatea ei doua boxe în locație de gestiune prin Ibitza și acum vă zice vouă că vă da ea ceva? Face ea Giveaway? Mă ești nebun? pai asta și-ar împachetă rahatul  să îl refolosească, darămite să vă dea vouă ceva. 

EU DA, EU V-AM DAT LUCRURI PEESONALE DE MAI BINE DE 500.000 mii EURO, de aceea sunt cea mai în măsură să matur pe jos cu toate circaresele astea ieftine, (îmi cer scuze că nu vreau să duc în derizoriu profesia de circar care este una pe care o respect enorm), dar aici în contextul asta se potrivește cel mai bine la modul figurat, firesc... Lașați-o pe aceasta circareasa pestriță să se oglindească singura în dressingul ei kitch-os și voi fiți fete deștepte. Love, Oana”, a completat vedeta. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zecile de mii de mesaje primite imi confirma clar ca sunteti insetati de subiectul asta, al INFLUENCERELOR MY ASS’ aceasta specie de sugatoare ???????????? Am sa le iau pe rand pe toate alea care sufera mult de ele si promit ca pana nu le scot basinile din cap nu ma las ???? Dar aici am nevoie de AJUTORUL VOSTRU!!! ???????????? la modul ca VOI trebuie sa invatati sa ganditi cu capul, nu cu curu l’ ???? ca SA NU MAI PUNETI BOTU’ la ce pana mea va vand astea!???? Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda De aia va ies BUBE Nu poti crede ca cineva iti recomanda ceva FIIND PLATIT SA FACA LUCRUL ASTA ???? Nu poti zilnic sa faci reclama la diverse lucruri spunand de fiecare ca E CEL MAI BUN Unde va e personalitatea si liberul arbitru? Si de ce faci reclama tocmai tu, o panarama obosita indiferent de cum te cheama ? M-ati vazut voi vreodata pe mine sa fac reclama la ceva si sa va astenizez de dimineata pana noaptea cu asa ceva? Oare de ce? Nu v-ati gandit niciodata? Nu mi-a propus nimeni sau ce? ???????????? Ba da, logic ca da, insa eu as putea face reclama NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC SI FOLOSESC DE MULTA VREME si astfel imi ASUM SA VA RECOMAND La ace, brice si carice, MA RESPECT SI VA RESPECT PREA MULT SA O FAC!!!♥️ Pe spinarea voastra isi fac baragladinile astea case, dressinguri si va zic cum dorm ele in asternuturi de 8000 roni ???? Nu va simtiti prostite? Nu va simtiti furate pe fata? Pai asta avea in proprietatea ei doua boxe in locatie de gestiune prin Ibitza si acum va zice voua ca va da ea ceva? Face ea Giveaway? ???????????? Ma esti nebun? pai asta si-ar impacheta kkt-ul sa il refoloseasca, daramite sa va dea voua ceva EU DA, EU V-AM DAT LUCRURI PEESONALE DE MAI BINE DE 500.000 mii EURO, de aceea sunt cea mai in masura sa matur pe jos cu toate circaresele astea ieftine, (imi cer scuze ca nu vreau sa duc in derizoriu profesia de circar care este una pe care o respect enorm), dar aici in contextul asta se potriveste cel mai bine la modul figurat, firesc... Lasati-o pe aceasta circareasa pestrita sa se oglindeasca singura in dressingul ei kitch-os si voi fiti fete destepte ???? Love, Oana

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel