Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Ginei Pistol: „După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade”

Data publicării:
Oana Zăvoranu și Gina Pistol, Colaj/ foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu și Gina Pistol, Colaj/ foto Instagram

Oana Zăvoranu i-a luat în vizor pe Smiley și pe Gina Pistol. Ce le reproșează vedeta proaspeților părinți?

Oana Zăvoranu este deja cunoscută pentru criticile pe care le aduce vedetelor din România, care promovează diverse produse pe paginile lor de socializare. Cea care a intrat acum în lupa vedetei este chiar Gina Pistol, devenită proaspăt mămică. 


„Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ăla în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul, a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un hight așa.


După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu... iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine… mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu pe Youtube. 


Oana Zăvoranu i-a acuzat pe cei doi că nu vor să plătească pentru acele produse și de aceea fac atât de multă reclamă pe rețelele de socializare: „Aștia toți sunt jurați, dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi”. 


Gina Pistol și Smiley au ales să nu dezvăluie chipul fetiței lor. Artistul a spus că va publica fotografii cu micuța doar când aceasta îi va cere. 


Oana Zăvoranu spune că este doar strategie: 


„Așteaptă să vină poate vreo revistă generoasă, vreo televiziune și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, „la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”, a mai explicat bruneta. 

 

Citește și: Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei ei: „Boala de care ea suferă, din păcate, nu dă înapoi”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel