Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei ei: „Boala de care ea suferă, din păcate, nu dă înapoi”

Data publicării:
Oana Roman și Mioara Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Mioara Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman a fost astăzi să își externeze mama. Ce veste tristă i-au dat medicii?

Oana Roman trece prin clipe grele alături de mama ei, care a fost diagnosticată cu o formă agresivă de Parkinson. Mioara Roman a fost internată în repetate rânduri într-un centru de recuperare pentru seniori. 


„Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi. Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente care să o ajute cu problemele pe care le are. După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare…”, a spus Oana Roman la InstaStory.


Fosta soție a lui Petre Roman, în vârstă de 81 de ani,  a avut de la începutul anului mai multe probleme de sănătate din cauza cărora a ajuns pe masa de operație.


Astăzi, Oana Roman și-a externat mama, dar medicii i-au dat o veste tristă. Mioara Roman va trebui să revină deoarece boala ei trebuie ținută sub control.


„Astăzi am ajuns s-o iau pe mama de aici de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care ea suferă, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi. Și trebuie avut mare grijă ca ea să nu evolueze, să stagneze și în mod constant și periodic chiar trebuie să vină să facă aceste proceduri și tratamente pe care le face aici.


Așa că periodic va mai veni două-trei săptămâni să facă aceste proceduri și tratamente care o ajută ca starea ei să rămână bună și să nu evolueze. Vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutorul pe care le acordă mamei și… Doamne ajută!”, a spus Oana Roman pe Instagram. 

 

Citește și: Andreea Raicu, pregătită să devină mamă: „Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel