Oana Zăvoranu a împlinit astăzi 48 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul său, în văzul tuturor

Data publicării:
Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram

Sărbătoare mare în familia Oanei Zăvoranu. Vedeta își aniversează astăzi ziua de naștere, iar soțul ei i-a făcut cea mai frumoasă urare încă de la primele ore ale dimineții.

Oana Zăvoranu împlinește astăzi frumoasa vârstă de 48 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a fost asaltată de sute de urări din partea fanilor, dar și a celor apropiați. Cu toate astea, soțul brunetei a fost primul care i-a făcut cea mai rumoasă declarație de dragoste.

Oana Zăvoranu, motivul pentru care a apelat la vrăjitoare: „Acolo s-a rupt lumea mea”

Alex Ashraf  i-a spus soției sale cât de mult o iubește și i-a mulțumit pentru fiecare clipă petrecută alături de ea. De asemenea, bărbatul i-a dorit tot binele din lume Oanei Zăvoranu.

”La multi ani sotia mea frumoasa. Te iubesc enorm de mult si multumesc pentru fiecare clipa alaturi de tine. Iti doresc ceea ce imi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem impreuna.”, a scris Alex Ashraf pe contul său de Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu)

 

Oana Zăvoranu a vrut să se sinucidă

 

Oana Zăvoranu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta a mărturisit că, după divorțul de Pepe și scandalurile cu mama sa, respectiv cu vrăjitoarele, a simțit că nu mai poate merge înainte și a încercat să se sinucidă. 

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a vorbit deschis despre această cumpănă din viața ei. Vedeta a recunoscut că a încercat să-și încheie socotelile cu viața și că a fost salvată de către medici pe ultima sută de metri.

”A fost foarte real, deși mi-am auzit ulterior anumite, mi-au trecut pe la urechere că ar fi fost regizat. Nimic din viața mea, nimic nu a fost regizat. S-a întâmplat pe luna decembrie 2012, fuseseră arestare vrăjitoarele, îmi luasem de pe suflet această povară și ieșisem cu bine din acest hop al vieții mele, dar ceva în interiorul meu a clacat.

Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta. Am apăsat pe trăgaci, am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel