Oana Zăvoranu, imagini de colecție alături de tatăl său. Vedeta este îngenunchiată de dorul părintelui: "Datorită ție sunt cine sunt"

Data publicării:

Oana Zăvoranu a împărtășit cu fanii săi mai multe fotografii inedite alături de tatăl său. Vedeta și-a exprimat dorul, dar și multumirea față de părintele său.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Cu toate astea, vedeta este iubită de mii de oameni, care apreciază sinceritatea ei. Dacă până acum, bruneta posta pe rețelele de socializare mai multe atacuri la adresa anumitor vedete din România, de data aceasta, Oana Zăvoranu și-a surprins fanii cu mai multe fotografii de colecție alături de tatăl său.

Așa cum era de așteptat, vedeta a avut de spus doar cuvinte de laudă la adresa tatălui său. Aceasta a mărturisit că îi este extrem de dor de el, si datorită lui este omul de astăzi.

 

"Tata, ești cel mai frumos și îmi este dor de tine. Momentul ăsta este despte tine și mine. O iubire nemărginită care există și nu moare niciodată.  Ești iubirea mea, exist datorită ție ție, sunt cine sunt pentru că tu esti tatăl meu și semăn cu tine. Tata e cel mai frumos și mai bun. Toate 'fetele taților lor' știu ce zic", a spus Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

 

 

Oana Zavoranu a fost înfiată la 12 ani de Nicolae Zăvoranu, căruia îi poartă și azi numele. Tatăl natural  este Ioan Banicioiu. Acesta a fost închis în 84 în beciurile Miliției și condamnat la 25 de ani de temniță grea pentru o delapidare uriață: peste 16 milioane de lei, adică 1,1 milioane de dolari la vremea respectivă!

Oana Zavoranu a mărturisit că tatăl său, Nelu Banicioiu, a fost arestat pe granița în decembrie 84:

„Plecase în străinătate cu mama, Mariana, să cumpere mâncare și altele pentru Sărbători. A aflat că în țară a pornit o ancheta împotriva lui, dar s-a întors totuși, fiindcă i-au dat asigurări niște generali, la care cotiza, că nu i se va întâmpla nimic! Au intrat peste noi în casă, au căutat peste tot! Ne-au luat tot! Ne-am speriat foarte tare! A fost îngrozitor!'', a declarat Oana Zăvoranu pentru  „Averea” .

În timpul procesului lui Nelu Banicioiu, soția acestuia, Mariana, a divorțat de el pentru ca Justiția să nu-i confiște casa din strada Poet Andrei Mureșanu, nr. 20, acolo unde locuia familia Oanei.

 

Citește și: Oana Zăvoranu, dramă de nedescris. Vedeta și-a pierdut surorile gemene în cutremurul din ’77: ”Auzeam țipete, era panică!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel