Oana Roman, tristă în prima zi a anului. Mesaj cu subînțeles pentru Marius Elisei: „Oamenii pentru care ai încasa chiar și un glonț”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman și-a început prima dimineața din 2021 tristă și îngândurată. Despărțirea de Marius Elisei i-a adus vedetei nopți albe.

2020 a fost un an cu de toate pentru Oana Roman. A început anul în glorie, cu o nouă siluetă, o familie fericită și o afacere care s-a arătat prosperă încă din prima lună. Finalul anului a găsit-o însă pe fiica lui Petre Roman cu viața dată peste cap. Marius Elisei, bărbatul căruia i-a jurat iubire și cu care are o fetiță, i-a spus adio. Mai mult, bărbatul a luat cu el și afacerea pe care o începuseră împreună, iar Oana încă nu-și revine din șoc. 


În prima dimineață din 2021, vedeta a postat un mesaj emoționant, în care trădează suferința prin care trece, dar și cât de motivată este să depășească toată această durere. 

 


”Gânduri de nesomn după Revelion. Oamenii pe care îi iubești cel mai mult, în mod loial și profund, pot fi sursa celor mai mari dureri. Oamenii pentru care ai încasa chiar și un glonț sunt de multe ori în spatele armei și trag în tine fără ezitare. Pare că iubirea, generozitatea și loialitatea ta e unilaterală. Totuși asta nu trebuie să te schimbe. Iubește și prețuiește în continuare pe cine și cât simți și vei deveni mai puternic decât toți la un loc”, a scris pe rețelele de socializare. 

 

Revelion cu Pepe

 

Vedeta a petrecut aseară alături de bunul ei prieten, Pepe, care trece și el în această perioadă printr-o despărțire. Copii celor două vedete s-au distrat și au cântat la trecerea dintre ani. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel