Oana Roman trece prin momente grele din cauza mamei ei. Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Data publicării:
Oana Roman, captura foto InstaStory
Descriere foto: Oana Roman, captura foto InstaStory

Oana Roman trăiește clipe frumoase alături de Marius Elisei. Dar sufletul vedetei este îndurerat din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama ei. 

Oana Roman rezistă cu greu problemelor pe care le întâmpină din cauza mamei ei. Mioara Roman are probleme grave de sănătate, iar vedeta se luptă ca mama ei să fie mereu cât mai bine. 


„Buna dimineața, bună ziua! Cam așa arătă fața mea după câteva zile în care m-am stresat, m-am gândit și m-am agitat foarte mult pentru a găsi soluții pentru ca mama să fie bine. De azi dimineață alerg și la policlinică și la spital pentru a lua niște rețete.


Vreau să mulțumesc doctorilor care mă ajută să găsesc soluții și variante pentru mama. La centru i se vor face iarăși mai multe investigații pentru a vedea cum facem ca starea ei să fie mai bună”, a spus Oana Roman pe Instagram.


Mioara Roman a fost diagnosticată recent cu o formă agresivă de Parkinson și a fost internată în repetate rânduri într-un centru de recuperare pentru seniori. 


”În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit. Și nu, nu are legătură cu Marius. Noi suntem bine. Am venit pentru ca Isa să simtă totuși că e vacanța mare, să ne petrecem weekend-ul așa cum i-am promis. Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine.

O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum”, a adăugat vedeta.

 

Citește și: Maria Cârneci, devastată de durere chiar și la 2 ani de la moartea soțului: „Viața mea n-o să mai fie cum a fost”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel