Maria Cârneci, devastată de durere chiar și la 2 ani de la moartea soțului: „Viața mea n-o să mai fie cum a fost”

Data publicării:
Maria Cârneci, foto Instagram
Descriere foto: Maria Cârneci, foto Instagram

Maria Cârneci încă nu poate trece peste moartea soțului ei. Artista spune că nimic nu va mai fi la fel vreodată.

La sfârșitul anului 2019, soțul Mariei Cârneci pierdea lupta cu cancerul de colon. Cel care i-a fost alături și la bine și la greu îndrăgitei artiste a lăsat un gol imens în sufletul apropiaților. 


Maria Cârneci suferă enorm în fiecare zi și spune că nimic nu mai este la fel de când soțul ei a plecat la cer. 


„Dorul de părinți, sau de copii, sau de jumătatea ta, dacă a fost cât de cât în ordine și a fost o relație bazată pe respect, pe încredere, pe iubire, e ca și când aș zice să uiți să bei apă sau să respiri. Nu ai cum, nu se poate! Viața mea nu o să mai fie cum a fost, pentru că după atâția ani de conviețuire cu un om de mare caracter și de mare omenie, nu ai cum să .... poate uit că mă mai iau cu treaba, o jumătate de oră, o oră, dar urma din suflet va rămâne veșnic. Oricât m-ar încuraja prietenii și familia, sunt lucruri care se pot uita, sunt lucruri care rămân pe veci în suflet. Fără el nu mai pot fi cum am fost”, a spus Maria Cârneci la Antena Stars.


Maria Cârneci are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei și spune că nu îl poate uita nici atunci când este pe scenă sau în cadrul unei emisiuni, deoarece Giani era mereu alături de ea. Artista mărturisește că nepoatele ei sunt cele care îi mai alină dorul, atunci când le privește inima i se umple de fericire. 


„Și când sunt la o emisiune sau la un concert îmi vine dor de el, pentru că mă însoțea peste tot. Nu am cum să uit, e ceva care face parte din sufletul meu, din ființa mea și nu am cum. Am noroc că am două prințese, iar una dintre ele seamănă leit cu soțul meu și cu mama soțului meu. Le privesc minute în șir și îmi alin dorul de ei”, a mai mărturisit artista.

 

Citește și: Florin Călinescu a pierdut o sumă uriașă de bani, după plecarea de la Pro Tv. Ce salariu avea celebrul actor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel