Oana Roman, supărată pe școala online: „Trebuie să stea mereu pe un scaun în fața calculatorului”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman nu este deloc mulțumită de orele online pe care le face fiica ei Iza. Vedeta spune că cea mică duce dorul colegilor și că găsește dificilă învățarea din fața calculatorului. 

În cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, difuzată la Antena Stars, Oana a mărturisit că școala online îi să mari bătăi de cap. 

„Trebuie să stea mereu pe un scaun în fața calculatorului. Este complicat și din punct de vedere al interacțiunii sociale, pentru că Isabelei îi place foarte mult să interacționeze cu ceilalți copii, atât cât a prins ea acele două săptămâni cât a fost la școală și i-a plăcut foarte mult. Chiar zilelel trecute mi-a zis: «Mami, îmi este foarte dor să mă duc la școală, mi-e dor să mă îmbrac în uniformă, să mă duc să mă întâlnesc cu colegii, să fiu în clasă». E un lucru pe care copiii îl simt ca pe o lipsă, ideea asta de a nu putea să interacționeze cu ceilalți copii din clasă. E foarte greu la clasa 0 sau clasa pregătitoare să înveți să scrii și să faci exerciții online”, a spus Oana Roman la Antena Stars. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel