Oana Roman SUFERĂ din cauza tatălui ei: Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are cu părinții ei și a dezvăluit motivul pentru care suferă foarte mult, din cauza tatălui ei, Petre Roman.

Oana Roman și-a amintit, cu nostalgie, despre perioada copilăriei. Aceasta era, fără doar și poate, "fata lui tata", motiv pentru care vedeta îi duce lipsa destul de mult acum, lui Petre Roman. Totuși, au existat și momente mai puțin frumoase în adolescența acesteia, momente în care Oana Roman nu a mai beneficiat de o atenție foarte mare din partea părinților ei, din cauza sistemului ce se instalase atunci în România.

"Imediat după Revoluție, când părinții mei nu mai aveau timp de mine, din păcate, a fost poate cea mai grea perioadă din viața mea. Eram adolescentă, nu eram pregătită pentru acele momente, mă simțeam foarte singură, deznădăjduită, nu știam ce va urma, așa că m-am gândit să cumpăr un câine. Am fost în Piața Obor, și am văzut un câine alb pătat cu negru, nici nu știam ce rasă e, mi s-a spus că e o rasă de câine foarte mare, Dog German. Am luat puiul cel mai mic și mai amărât. Apoi, a devenit un câine superb, era ca un vițel de mare. Nu am avut însă parte de el. În 1991, în momentul în care au venit minerii și a trebuit să plecăm de acasă, l-am lăsat în grija celor care păzeau locul, dar a fugit pe poartă. Nu l-am mai găsit niciodată, am suferit foarte mult.", a declarat Oana Roman, potrivit ego.ro

Ce a moștenit Oana Roman de la părinții ei

"Am luat câte ceva de la fiecare dintre ei. De la tata am luat rigurozitatea, sunt perfecționistă, așa, ca el, îmi place să fac totul cu minuțiozitate. 

De la mama am luat pasiunea pentru cărți, pentru cultură, pentru artă. De fapt, de la ambii am moștenit asta. Eu sunt însă ca mama, Berbec, sunt o fire mai impulsivă, de la ea am moștenit această impulsivitate. Uneori mi-a deservit, dar m-a și ajutat să fac lucruri care pentru alții sunt greu de făcut. De la mama am primit foarte multe lecții frumoase de viață, iubirea și respectul față de oameni și față de cei care muncesc cinstit, față de orice meserie. Pasiunea pentru limbi străine o am de la amândoi, iar de la tata am abilitatea de a învăța foarte repede. Mi-a dat Dumnezeu multe lucruri bune, pe care le-am primit de la părinții mei.", a mai spus ea.

"Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc"

Dacă în copilărie petrecea foarte mult timp alături de tatăl ei, acum aceasta nu se mai bucură de prezența lui la fel de des. Petre Roman își petrece destul de mult timp în Elveția, unde predă cursuri la o universitate.

"Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor și care îmi lipsește cel mai tare este această lipsă de comunicare cu tata, această lipsă a prezenței lui fizice, atât în viața mea, cât și a fiicei mele. Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc. Mă gândeam că au trecut Crăciunul și ziua Izabelei, că urmează ziua mea, iar tata nu a fost prezent lângă noi, în niciunul dintre aceste momente. Am multe amintiri frumoase cu tata.", a continuat ea.

Ce dietă ține Oana Roman

"Am făcut proceduri de remodelare corporală, timp de un an și jumătate. Și țin și o dietă. Timp de 16 ore nu mănânci nimic, apoi, în cele 8 ore rămase din zi, mănânci orice, dar nu oricât. Trebuie să fii foarte atent, în plus, consum un ceai pe care l-am tot promovat. Din cauza operației abdominale, nu am însă voie să fac sport și nici efort prea mare, așa că am slăbit fără să merg la sală.", a mai dezvăluit ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel