Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc. Când va avea loc nunta: „Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei au stabilit data nunții. Cum va arăta marele eveniment?

Oana Roman și Marius Elisei petrec clipe de vis de când s-au împăcat, iar acum au dezvăluit data când își vor reînnoi jurămintele. 


Sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, dar au demonstrat că iubirea învinge mereu. 


Chiar dacă relația lor a fost presărată de-a lungul timpului cu multe împăcări și despărțiri, iată că apele s-au mai calmat iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. Ba mai mult se pregătesc de o petrecere pe cinste prin care să își serbeze iubirea. Cei doi deja locuiesc împreună. 


Oana Roman își dorește ca petrecea să aibă loc pe 24 septembrie de ziua soțului ei. Vedeta va organiza un eveniment în aer liber și vrea ca toată lumea să se simtă relaxată. Nu vrea o petrecere cu fast, ci un eveniment unde lumea să se distreze și să se simtă bine, dar într-un decor simplist. 


„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit Oana Roman la Antena Stars. 

 

Marius Elisei este un bărbat romantic și nu ezită să își exprime sentimentele în public. Acesta spune că a fost foarte greu să o recucerească pe Oana Roman și s-a luptat mult pentru a o aduce înapoit. 


„Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (...) Oana s-a lăsat greu recucerită. (...) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a spus Marius Elisei, pentru Antena Stars.

 

Citește și: Antonia a spus „DA”. Alex Velea a cerut-o în căsătorie: „Ești focul din inima mea. Te iubesc până dincolo de moarte”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel