Antonia a spus „DA”. Alex Velea a cerut-o în căsătorie: „Ești focul din inima mea. Te iubesc până dincolo de moarte”

Data publicării:

Alex Velea a cerut-o pe Antonia în căsătorie. Artistul i-a oferit un inel superb. 

Bat clopotele de nuntă pentru Alex Velea și Antonia. Artistul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa vedetă și i-a oferit un inel superb cu diamante. Velea a fost cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare. 


„A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea pe rețeaua de socializare.

 


Antonia i-a răspuns printr-un comentariu: „Daaaaaaaaaa de o mie de ori”. 


Antonia a trecut prin clipe grele din cauza divorțului de fostul ei soț, care a durat 7 ani. Din mariajul cu Vincenzo Castellano, Antonia are o fiică superbă, pe Maia, care îi seamănă leit. Împreună cu Alex Velea are 2 băieți minunați, pe Akim și Dominic. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)


Alex Velea și-a făcut abia acum curaj să o ceară în căsătorie, deoarece nunta nu ar fi fost posibilă înainte de se finaliza divorțul de Vincenzo Castellano. 


„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea ne-a zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”, a declarat Alex Velea, la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel