Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat oficial. Sărut pasional la malul mării

Data publicării:

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat, la doar câteva luni de la pronunțarea divorțului. 

Oana Roman și-a recăpătat zâmbetul zilele acestea. La doar câteva luni de la divorț, fiica lui Petre Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu. Cei doi au avut o escapadă pe litoralul românesc, acolo unde au reaprins scândeia iubirii.

 


În urmă cu două zile, Oana posta prima fotografie în care dă de înțeles că între es și fostul soț nu mai este doar o prietenie „de dragul fetiței”. Aceasta le-a explicat fanilor că fotografia a fost făcută la cererea fiicei sale, însă din imagine se poate observa cât de fericiți sunt cei doi împreună. 

„Poza asta a făcut – o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editata deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut – o!  #family #love„, a scris Oana Roman în descriere pozei.

Vineri seară, atât Oana Roman, cât și Marius Elisei, le-au dezvăluit fanilor o serie de fotografii în care se sărută și sunt extrem de apropiați, semn că în sfârșit s-au împăcat. 

7 ani de la căsătorie

 

Pe data de 15 iunie cei doi au aniversat șapte ani de la cununania civilă, chiar dacă sunt divorțați. Marius Elisei a postat pe Instagram un mesaj care i-a pus pe gânduri pe internauți: „La mulți ani…iubirea mea. La mulți ani nouă”. Mesajul era însoțit de un Boomerang în care Oana Roman și fostul soț ciocneau două pahare cu șampanie, în semn de sărbătoare.

 
Oana Roman a avut și ea un mesaj emoționant pentru fostul soț:


„Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși, a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea noastră trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat”. 

 

2021 nu a fost un an prea bun pentru Oana Roman, până acum. Pe lângă divorțul de la începutul anului, mama vedetei a avut mari probleme de sănătate, iar ea a fost cea care s-a ocupat de îngrijirea acesteia. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel