Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial: „Nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman și Marius Elisei au pus, din nou, capăt poveștii lor de iubire. 

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte în ultima perioadă de o relație plină de suișuri și coborâșuri, însă, în ciuda tuturor lucrurilor și declarațiilor făcute, cei doi au rămas constant unul lângă celălalt și au dorit să-și acorde șanse una după cealaltă. Din nefericire însă, se pare că inevitabilul s-a produs și că cei doi și-au spus din nou „adio”, însă s-ar părea că de data aceasta decizia este definitivă. Dacă Oana Roman anunța recent despărțirea public, pe rețelele de socializare, Marius Elisei a conformat și el vestea, ba ma mult, spune că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu fosta sa soție și mama fetei sale. 

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Te poate interesa și: Oana Roman, decizie radicală. Vedeta a plecat singură în vacanță: „Am învățat să pun pauză”

„Dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”

Relația dintre cei doi pare a fi extrem de deteriorată, întrucât Marius Elisei spune că neînțelegerile sunt de foarte mult timp. Mai mult, bărbatul dă de înțeles faptul că vina pentru această ruptură nu îi aparține, întrucât acesta spune că el este cel care și-a dorit o familie, însă nu a avut cu cine să o clădească. 

”Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a mai zis Marius Elisei.

Citește și: Oana Roman a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Ce a pățit vedeta: ”M-a emoționat tare”

Ce spune Oana Roman despre despărțire

Oana Roman a fost prima care a confirmat vestea neașteptată. Vedeta spune că decizia a fost luată de comun acord, iar principalul motiv invocat, care ar fi produs noua despărțire, este determinat de faptul că aceștia au viziuni total diferite asupra vieții. Totuși, Oana Roman nu consideri prielnică acestă perioadă pentru o despărțire.

”Eu sunt singură și mă ocup de tot singură, pentru că într-un final Marius a decis să plece de tot. Era de așteptat. Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap.”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman dă cărțile pe față despre relatia cu Marius Elisei: „A început să crească iarba tăcerii între noi”

„Aș fi meritat mai mult”

De curând, fiica lui Petre Roman făcea afirmații dure în mediul online, care-l vizau direct pe Marius Elisei. Aceasta spunea că ea este singurul întreținător al familiei și mărturisea faptul că ar fi meritat mai mult, de la partenerul de viață.

„Vreau să mai vorbesc despre faptul că s-a tot indus această idee că eu nu fac nimic și că îmi place să dorm și să pierd vremea. Ei bine, eu de la vârsta de 22 de ani mă întrețin absolut singură din munca mea, din banii mei. Tot ce am este cumpărat din munca mea. Sunt de ceva vreme unicul întreținător al familiei, deși poate probabil aș fi meritat mai mult. Asta este situația.', a dezvăluit Oana Roman pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel