Oana Roman dă cărțile pe față despre relatia cu Marius Elisei: „A început să crească iarba tăcerii între noi”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Marius Elisei. 

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, formează o relație de zece ani. Povestea lor de dragoste a fost adesea umbrită de diverse suișuri și coborâșuri, ba chiar și printr-un divorț. Cu toate acestea, dragoste a triumfat mereu, iar viața i-a adus întotdeuana din nou împreună. Astăzi, cei doi sărbătoresc zece ani de când s-au cunoscut, iar cu această ocazie, Oana Roman a publicat un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare. 

Oana Roman dă cărțile pe față despre relatia cu Marius Elisei

Deși lucrurile păreau că s-au liniștit între cei doi, se pare că relația nu este una roz. Astăzi, cu ocazia împlinirii a zece ani de relație, Oana Roman a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care se află alături de Marius Elisei. Deși par extrem de fericiți, mesajul transmis de vedetă lasă de înțeles că relația lor s-a răcit foarte mult. 

„Azi 10 ani. Prea mult si prea des privim in directii diferite.
"Ţi-aş spune ceva, despre noi, despre zăpada de-afară, despre dragostea mea. Ţi-aş spune ceva, orice, numai să nu crească iarba tăcerii între noi. Ţi-aş spune ceva, ce-ai ştiut, sau ce ştiu, dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu.", a scris Oana Roman pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Roman (@oanaromanelisei)

Vedeta, despre schimbările care i-au afectat relația

Oana Roman a declarat în repetate rânduri faptul că trece printr-o perioadă extrem de aglomerată din viața ei, motiv pentru care pierderea echilibrului a făcut-o să scape din vedere anumite lucruri esențiale. Aceasta recunoștea recent faptul că Marius Elisei are toate motivele pentru care să se simtă neglijat și să acționeze în consecință, întrucât ea a fost cea care a neglijat relația. 

„Au fost probleme cu mama mea. Toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei.

Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur. Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa…', a declarat Oana Roman într-o intervenție la Metropola TV.

Vedeta vorbea cu tristețe de faptul că inconștient, și-a îndepărtat soțul din viața ei, lucru pe care și l-a propus să-l repare. 

„Vorbind astăzi, realizez cât de mult l-a afectat. Acum, îmi dau seama ce am făcut. El s-a schimbat un pic și nu reușeam să înțeleg de ce. Realizez că el are dreptate că s-a simțit neglijat, singur. Are dreptate că a fost doar el în relație, în ultimele luni. Încerc să repar lucrurile', a mai adăugat Oana Roman, într-o intervenție la Metropola TV.

Citește și: Ce pensie are Maria Dragomiroiu. Suma pe care o primește de la statul român este una extrem de mică: „Cum să trăiesc eu cu...?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel