Mioara Roman a ajuns, din nou, pe patul de spital. Ce spune Oana despre starea de sănătate a mamei sale: „Facem tot ce putem...”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Mioara Roman a ajuns, din nou, pe patul de spital. Oana Roman a dezvăluit care este starea de sănătate a mamei sale. 

Oana Roman nu a trecut printr-o perioadă prea bună în ultima vreme, din cauza faptului că mama sa s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate. În urmă cu doar câteva zile, Mioara Roman a fost transportată la spital, de la centrul în care este internată, pentru că starea sa de sănătate se degradase destul de tare. Pe atunci, vedeta anunța faptul că femeia și-a revenit și că este bine. Acum însă, se pare că aceasta s-a simțit din nou rău, iar Oana Roman a intrat din  nou în alertă. 

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Vedeta le-a povestit fanilor, pe rețelele de socialzare, că starea de sănătate a mamei nu este într-o stare foarte bină, însă face tot ce poate pentru binele ei.

Azi, ca și ieri, stau lângă mama și facem tot ce putem pentru ea. Mulțumesc pentru gândurile bune.", a scris Oana Roman.

Într-un interviu recent, Oana Roman a declarat că starea de sănătate a mamei sale este mai bună față de ieri. Totodată, vedeta a precizat că o așteaptă și pe sora sa, Catinca și că nu este în stare să dea mai multe detalii.

"Așa și așa. Încă nu știu să spun. E mai bine ca ieri. Sunt aici cu ea aștept sa vina și Catinca. Nu am putere acum sa dau mai multe detalii. Încă nu avem o situație clară.", a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Ce spunea Oana Roman despre starea de sănătate a mamei ei, în urmă cu câteva zile

Oana Roman își ține constant fanii la curent cu lucrurile plăcute sau mai puțin plăcute din viața ei, iar starea de sănătate a mamei ei nu face o excepție. Vedeta s-a speriat foarte tare de curând, când mama sa a trecut printr-un moment foarte dificil. Atunci, aceasta s-a decis să o interneze imediat în spital.

”Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă. Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi, pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez.”, a scris Oana Roman pe Instagram recent.

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab

Starea de sănătate a Mioarei Roman este în continuă degradare, de când a fost diagnosticată cu sindromul Parkinsonian, ”rudă” cu Parkinson, o boală degenerativă a sistemului nervos central de care suferă și actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu.

Marea actriță a fost diagnosticată cu această boală de când a murit soțul ei, în 2019. Natașa Raab nu mai iese deloc din casă și este îngrijită de o prietenă. Cornel Constantiniu a fost diagnosticat cu aceeași boală în urmă cu aproape 30 de ani. 

Mioara Roman, diagnostic greșit

“A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian plus încă niște mici probleme. Și sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu se simțea prea bine, erau din cauza tratamentului în cea mai mare parte”, a declarat Catinca Roman, la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel