Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Ce a făcut vedeta înainte de a semna actele de divorț

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook

Oana Roman și-a încheiat astăzi oficial socotelile cu Marius Elisei, Cei doi au divorțat la notar, în liniște. 

Chiar înainte de a ajunge în fața cabinetului notarial, acolo unde a fost surprinsă de paparazzi SpyNews, Oana Roman și-a anunțat fanii pe Instagram că o așteaptă o zi plină și că urmează să le dezvăluie ceva important.


„Astăzi am o zi destul de plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți imediat de ce”, a spus Oana Roman cu subînțeles.

 


Potrivit Spynews, primul care a ajuns în fața notarului a fost Marius Elisei, după care, la scurt timp, la fața locului a ajuns și Oana Roman. Cei doi au stat în cabinetul notarului aproximativ 40 de minute. La ieșire, fiecare a plecat pe drumul lui. Marius Elisei a mai rămas câteva minute în fața cabinetului notarial, unde a fumat o țigară, probabil stresat după cele întâmplate.

Reporterii Spynews relatează că și Oana părea destul de răvășită după ce a semnat actele de divorț. Vedeta ar fi rămas câteva minute în mașină, unde a fost surpinsă ducându-și mâna la gură, semn că nu i-a fost deloc ușor să rupă relația cu tatăl fetiței sale. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel