Oana Roman se dezice de vechii ei prieteni: Prea puțini din oamenii ăia aveau ce căuta în viața mea

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care a rupt legătura cu vechiul ei anturaj. 

Oana Roman era sufletul petrecerii în urmă cu câțiva ani. Vedeta nu lipsea de la niciun eveniment monden și semna condica săptămânal în cluburile de fițe. În 2013, fiica lui Petre Roman a dispărut din „lumea bună” a Capitalei, fără prea multe explicații. 
Viața vedetei s-a schimbat complet în toți acești ani, ajungănd să fie mamă și soție. A urmat apoi un divorț dureros, dar și o dulce împăcare.

După împăcarea cu Marius Elisei, vedeta a dezvăluit motivul pentru care s-a îndepărtat de lumea „de oraș” din București și ce a făcut-o să rupă prietenia cu vechiul ei anturaj. 

Aflată la malul mării, Oana Roman a devenit nostalgică și și-a amintit de viața pe care o ducea în urmă cu 10 ani. Cluburi, petreceri, high life-ul din București. Toate acestea sunt istorie acum pentru vedetă, care spune că nu regretă că s-a îndepărtat de vechii ei prieteni. 

 

„Foarte mulți ani am trăit înconjurată de oameni cu care, de fapt, nu aveam nimic în comun. Am ieșit și m-am distrat în cluburi având impresia că e bine. Mi-a trebuit mult ca să înțeleg că nu era bine. Că nu era viața pe care mi-o doream de fapt. Că prea puțini din oamenii ăia aveau ce căuta în viața mea. În 2013 am hotărât să nu mai ies în cluburi deloc și să încep altă viață. Deși lucram atunci la Blue Air și în paralel la club, în timpul verii și ieșeam doar și câștigam bani organizând evenimente la ma club la mare. Într-o zi mi-am dat seama că vreau altceva. Și Dumnezeu mi-a dat o familie pentru care am luptat și lupt în fiecare zi. Și îmi e de ajuns”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare. 

 

Vedeta a lăsat cluburile de fițe pentru viața de familie

Mai mult, vedeta spune că a ajuns să aprecieze enorm simplitatea și bucuria din lucrurile mici. Chiar dacă în trecut frecventa doar locații de lux, fiica lui Petre Roman alege astăzi destinații mai liniștite, în care se poate bucura de familia ei. În aceste zile, a avut o mică vacanță împreună cu Marius Elisei și fiica lor, departe de gălăgia din stațiunea Mamaia.


”Am avut liniște departe de lume. Este pentru prima oară de mulți ani încoace când stau pe litoral în România și nu am fost în Mamaia decât o dată să mâncăm. Nu m-am văzut cu nimeni și nu am simțit nevoia să merg nicăieri. Îmi e tare bine departe de acea ”lume de oraș”, în care nu mă mai regăsesc deloc”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel