Oana Roman se confruntă cu anxietatea. Vedeta trece printr-o perioadă grea: “De câteva săptămâni…”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman traversează o perioadă grea din viața ei. Vedeta s-a confesat fanilor.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. În ultima perioadă, vedeta și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale, însă de data aceasta, Oana Roman a făcut un anunț neașteptat. 

Mai exact, Oana Roman a povestit că de două săptămâni traversează o perioadă delicată și se confruntă chiar și cu anxietatea. Totul pare să aibă legătură cu starea de sănătate a mamei sale. Tototdată, vedeta a ținut să-i sfătuiască pe urmăritorii săi să lase răutate și frustările deoparte.

Oana Roman:„Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum”

‘’De câteva săptămâni trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă de nedescris. Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum. Pentru că sunt complet neputincioasă în fața unei situații pe care nu am cum să o gestionez mai bine decât o fac. Cu toate astea NICI O SECUNDĂ NU M-AM GÂNDIT SĂ VĂRS frustrarea și disperarea pe altcineva. La ce m-ar ajuta? Nu m-ar consola și nu mi-ar rezolva problemele. Încerc să-mi canalizez energia ca să pot duce și ca să pot avea grijă de mama, dar și de copilul meu și de casă și de proiecte. Deci nu vă mai vărsați neputința pe alții. Nu ajută decât să vă adânciți și mai tare în frustrări’’, a scris Oana Roman în online.

Oana Roman, mesaj dur pentru un tânăr care a jignit-o în mediul online

Oana Roman nu s-a mai putut abține și l-a pus la punct pe un tânăr, care a jignit-o pe rețelele de socializare. Vedeta nu a putut să accepte cuvintele urâte pe care i le-a adresat acesta, astfel că Oana Roman a făcut public și profilul „băiețașului” în cauză. Totul ar fi pornit, după ce tânărul a acuzat-o pe vedetă că stă degeaba, în timp ce fiica ei îi masează picioarele, iar soțul gătește. 

„Fiica ta te masează la picioare, sclavul îți face găluște? Tu stai ca împuțita și modifici pozele să tai gușa.”,i-a scris internautul Oanei Roman, după ce aceasta a împărtășit că Marius Elisei îi face găluști cu prune.

Oana Roman, mesaj dur pentru un tânăr care a jignit-o în mediul online

Vedeta a făcut un apel pentru toți cei care au copii. Oana Roman i-a sfătuit să aibă grijă la educația lor pentru a nu ajunge în această situație. 

„V-am spus că atunci când mai apre câte un băiețaș d-ăsta crescut prost, de care părinților ar trebui să le fie rușine. Vă arăt ca să vă feriți de ei, iar cei care aveți copii, să încercați să-i educați ca să nu ajungă așa. (...) Da, e de trei zile stau ca împuțita lângă mama și mă zbat să fac tot ce pot să-i fie bine.”, a scris Oana Roman, ca răspuns la mesajul primit.

Oana Roman, stresată de starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman nu a trecut printr-o perioadă prea bună în ultima vreme, din cauza faptului că mama sa s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate. În urmă cu doar câteva zile, Mioara Roman a fost transportată la spital, de la centrul în care este internată, pentru că starea sa de sănătate se degradase destul de tare. Pe atunci, vedeta anunța faptul că femeia și-a revenit și că este bine. Acum însă, se pare că aceasta s-a simțit din nou rău, iar Oana Roman a intrat din  nou în alertă. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel