Oana Roman s-a filmat cu fostul soț. Mesaj de adio: „Trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație” VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus „Adio” oficial, în fața notarului. Cei doi foști soți s-au filmat, de dragul internăuților, pentru a le explica ce vor face mai departe cu fiica lor, Iza. 

Oana Roman și Marius Elisei și-au anunțat despărțirea la finalului 2020. Ieri, cei doi au mers la notar pentru a semna asctele de divorț. Și pentru că se instalase o tăcere în ceea ce privește situația lor, Oana și Marius au decis să filmeze împreună un mesaj comun pentru fani, în care le explică ce vor face mai departe cu fiica lor, Iza. 


„Dragii mei din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere.”, a spus Oana Roman.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)


Vizibil afectați de divorț, cei doi spun că vor rămâne prieteni, de dracul fiicei lor. Marius Elisei a mărturisit că și-a dorit să încheie mariajul în termeni amiabili, din respect pentru relația lor. 

 

„Ieri am semnat actele de divorț amiabil, așa cum mi se pare normal să se termine o căsnicie. Chiar dacă la unii există ceva la mijloc mai mult decât copilul, în sens ca sunt și partaje, ei bine am ales să se termine frumos și într-un mod civilizat, mai ales ca atunci când închei trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație”, a mai spus Marius Elisei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel