Oana Roman, răspuns acid pentru Catinca, în urma mesajului de reconciliere: „Păi dacă ești normal la cap...”

Catinca, Oana Roman, captură video Youtube, La Măruță/ sursa Instagram
Descriere foto: Catinca, Oana Roman, captură video Youtube, La Măruță/ sursa Instagram

Oana Roman a venit cu prima declarație cu privire la mesajul ce îndeamnă la reconciliere din partea surorii sale mai mari, Catinca. Vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare.

Oana și Catinca Roman au trecut prin perioade în care au fost atât surori și prietene apropiate, cât și la conflict, ajungând să-și exprime nemulțumirile în public.

În prezent, se află în tabere opuse și pare să nu mai existe nicio cale de împăcare, chiar dacă una dintre ele își dorește acest lucru. Deși până acum a ales să tacă, evitând să-și expună viața personală în lumina reflectoarelor, acum Oana Roman a decis că a venit momentul să-și exprime și ea punctul de vedere.

Vedeta dezvăluie că a preferat discreția în speranța că timpul va rezolva orice conflict. Cu toate acestea, a realizat că fiecare persoană are dreptul să-și exprime emoțiile și, deoarece este urmărită de un număr mare de oameni, consideră că este necesar să aducă și partea sa de adevăr în fața publicului.

S-a decis să spună lucrurilor pe nume

”Ideea este în felul următor. De multe ori simt nevoia să lămuresc lucruri, alteori mă gândesc că poate nu are rost, dar greșesc când mă gândesc că dacă tac lucrurile se vor rezolva. Ei bine, ele nu se rezolvă, pentru că oamenii rămân cu anumite impresii, și pentru că viața și activitatea mea este cu public și pentru public, trebuie să lămuresc lucruri”, a spus Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

„Părinții mei mi-au dat un apartament. Nici măcar nu au cumpărat pentru mine ceva...”

Mai apoi, celebritatea a continuat să-și susțină pledoaria și nu a mai ținut cont de nimic, exprimându-se cu claritate și spunând lucrurilor pe nume. Fosta soție a lui Marius Elisei a criticat dur aparițiile publice ale surorii sale, motiv pentru care a decis să se întoarcă în trecut și să vorbească despre momentele mai puțin plăcute din viața sa, începând chiar din copilărie.

Oana Roman a fost directă în fața celor care o urmăresc online, povestind despre drumul ei de la copilărie până la statutul de celebritate, afaceri și familie. Cu privire la toate acestea, vedeta afirmă, replicând la comentariile surorii sale, că le-a realizat pe cont propriu, prin muncă, pasiune, dedicație și, mai presus de toate, ambiție. De fapt, atunci când a părăsit cuibul familial, nu a rămas cu nimic altceva decât cu un apartament, iar restul lucrurilor de care se bucură astăzi sunt doar rezultatul eforturilor pe care ea le-a depus constant.

În ceea ce privește cele mai recente declarații făcute de Catinca într-un interviu, după ce și-a clarificat propriul parcurs, Oana Roman a abordat și ea acest subiect.

”Nu mi s-au făcut afaceri, nu mi s-au dat spații, nu mi s-au cumpărat mașini, nu mi s-a plătit niciodată nicio datorie.(...) A început să nu mă mai deranjeze faptul că apar oameni la televizor și comentează despre mine, chiar dacă sunt din familia mea, lucru pe care eu nu l-a făcut niciodată. Și eu poate când eram copil m-am simțit nedreptățită, poate și eu atunci când eram copil, fiind cea mai mică din familie, am simțit că alții au voie tot și eu nu am voie absolut nimic. Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani, foarte multe lucruri. Ambiția mea cea mai mare a fost să cresc și să arăt că pot.(...) Mi-am dorit să fac lucruri ca să le dau peste nas, recunosc, și da, mi-am dorit să reușesc, să am o casă frumoasă, mai mare decât au avut ei vreodată, mi-am dorit să am haine frumoase(...) mi-am dorit să am o familie și un copil minunat și da, am reușit și am făcut-o singură. Părinții mei mi-au dat un apartament, cel în care am locuit până la revoluție, și cu ăla am pornit la drum, nici măcar nu au cumpărat pentru mine ceva, mi-au dat ceva ce deja aveam(...) Nu m-am plâns niciodată. Alții au hotărât să spună lucrurile astea, au hotărât să spună că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez(...) după care au venit și au spus: vai, dar eu îmi doresc o reconciliere. Păi dacă ești normal la cap, nu ai cum să îți dorești o reconciliere după ce ți-ai călcat în picioare public, un membru al familiei. Lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată și vreau să țineți minte bine lucrul acesta. Nu se va întâmpla niciodată”, a mai spus vedeta, pe rețelele de socializare.

Declarația Catincăi Roman

"Deocamdată nu am reparat relația. Noi toată viața am fost așa, cu plusuri sau minusuri. La urma urmei suntem surori, cred că o să ne reconciliem. Eu țin foarte mult la ea, mi-am dorit întotdeauna o soră, așa că aștept cu interes să ne regăsim cumva. Trebuie cineva să facă primul pas.", a declarat Catinca Roman, la WOWnews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 09 iul 2023, 16:23 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience