Oana Roman și Marius Elisei, sărut pasional în văzul tuturor: „Iubirea învinge mereu”

Data publicării:

Oana Roman și Marius Elisei au dat o nouă șansă iubirii lor, chiar dacă în urmă cu doar câteva luni au semnat actele de divorț. 

Oana Roman și Marius Elisei au trecut de-a lungul timpului prin nenumărate despărțiri și împăcări. Chiar dacă la începutul anului anunțau divorțul, cei doi nu au putut sta departe prea mult unul de altul și s-au împăcat. Chiar dacă la început s-au ascuns de ochii curioșilor, acum cei doi își împărtășesc săruturi pasionale în văzul tuturor. 


Oana Roman și Marius Elisei au participat la un botez unde s-au distrat pe cinste alături de fiica lor Isabela. Fiica lui Petre Roman a radiat de fericire toată seara și a atras toate privirile. Oana Roman a optat pentru o rochiță roșie, scurtă care i-a pus în valoare silueta.

 

 

Cei doi porumbei nu puteau sta o secundă departe unul față de celălalt și nu au ezitat să se fotografieze în ipostaze tandre. 

 

 


„Acum fix 7 ani făceam nunta. Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură.


Azi, știu că a fost foarte greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou, asta doar timpul va decide. Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!”, a scris Oana Roman în ziua în care ar fi împlinit 7 ani de căsnicie. 

 

Oana Roman își dorește să părăsească definitv România. 


”M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”, a spus Oana Roman pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel