Oana Roman o desființează pe Carmen Iohannis: „Mi s-a părut foarte urât. Geantă de zece mii de euro și o clemă de plastic”

Data publicării:
Oana Roman, Carmen Iohannis, Klaus Iohannis, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, Carmen Iohannis, Klaus Iohannis, sursa foto Instagram

Oana Roman a catalogat dur ținuta purtată de soția președintelui Klaus Iohannis, la ultima vizită oficială. 

Ultima apariția a soției președintelui din cadrul unui eveniment oficial a stârnit controverse peste controverse. Foarte mulți stiliști au criticat dur alegerile vestimentare a le lui Carmen Iohannis, dar și coafura pentru care a optat. Oana Roman este extrem de deschisă cu fanii săi și nu se abține niciodată, când vine vorba de la a spune lucrurilor pe nume, lucru care s-a întâmplat și de această dată. Vedeta a ținut să le reamintească tuturor ce funcții importante au avut membrii familiei sale, care se documentau de fiecare dată despre protocolul țării unde urmau să călătorească.

„Bunicul meu a fost ambasador 30 de ani, tatăl meu a fost prim-ministru, președinte al Senatului, ministru de externe, mama a fost fată de ambasador și soție de prim-ministru, președinte al Senatului și al ministrului de externe. Deși mama crescuse în ambasade și știa protocol și etichete la greu, când ea și tata ar fi trebuit să plece într-o vizită oficială, deși ea știa protocolul, tot se documenta, tot cerea informații, astfel încât să fie sigură că va respecta protocolul țării respective sau persoanei cu care se va întâlni, ca să nu se facă de râs atât ea, cât și țara pe care o reprezinta în acea vizită, lucru care în momentul acesta în România nu se întâmplă, la nivel de președinte”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.  

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu, critici la adresa lui Carmen Iohannis. Ce a spus designerul despre ținuta purtată de Prima Doamnă la Operă: "Trebuie să înţeleagă că..."

Oana Roman o critică dur pe Carmen Iohannis

Oana Roman consideră să soția lui Klaus Iohannis nu respectă niciodată eticheta impusă de funcția pe care o are, iar la ultima vizită pe care a avut-o în Dubai, a greșit extrem de mult cu alegerea stilistică făcută. Vedeta nu a mai comentat rochia purtată, ci și-a oprit direct atenția asupra coafurii, dar și al cleștelui pe care îl poartă în păr. 

„Dacă ești într-o funcție publică, protocolul și eticheta trebuie respectate fie că îți convine sau nu. Te supui regulilor. Pentru că funcția aia te obligă la chestia asta și, din păcate, știți că eu n-am făcut politică în viața mea, dar, din păcate, în România, de exemplu, soția actualului președinte, eu consider că face un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale pe care le face. Și mi-a sărit în ochi, mai mult decât orice, vizita la Dubai, la Abu Dhabi, unde era necoafată și avea în păr o clemă de plastic, ceea ce este total împotriva protocolului. Nu te duci la o primire oficială necoafată, când ești soția unui președinte. Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap, mai ales când te duci în Emiratele Arabe, unde oamenii ăia au o eleganță și o prezență incredibilă. Tu îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic, mi s-a părut foarte urât”,  a mai continuat fiica lui Petre Roman.

Te-ar putea interesa și: Catinca Roman, marcată de relația cu Petre Roman, tatăl ei vitreg: „S-a comportat ca un adolescent egoist”

Ovidiu Buta, critici dure la adresa Primei Doamne a României

Și stilistul Ovidiu Buta este de aceeași părere cu Oana Roman. Acesta cataloghează ținuta purtată de Carmen Iohannis la această vizită oficială drept „cea mai ciudată” apariție pe care a avut-o vreodată. Clama din păr este total inadecvată, susține acesta. 

“Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă.

Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat Ovidiu Buta, potrivit Fanatik

Citește și: Mioara Roman, lecție pentru Oana Roman. Ce sfat i-a dat vedetei, în mijlocul despărțirii de Marius Elisei: „Nu am dreptul să fac asta"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel