Oana Roman nu are voie să facă sport: ”Era să mor”. Vedeta nu poate depune efortul fizic

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care sportul nu face face din deita ei zilnică.

Oana Roman a reușit să slăbească în ultima perioadă aproximativ 25 de kilograme, fiind exemplul clar de ambiție și determinare. În acest sens, vedeta este întrebată constant de fani despre dieta pe care a urmat-o atunci, când a reușit să slăbească, dar și despre cea după care se ghidează în prezent. Pe lângă asta însă, o altă curiozitate a unui urmăritor a fost legată de tipul de sport sau efort fizic pe care-l practică partenera lui Marius Elisei. Aceasta a explicat astfel că nu merge la sală, dar nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că problemele de sănătate nu îi permit asta.

„Eu nu pot să fac sport, pentru că am avut o operație foarte gravă după ce am născut, era să mor, am o operație foarte mare la abdomen, ceea ce îmi interzice să fac mișcări prin care să-mi folosesc mușchii abdominali, pentru că am risc de complicații foarte mari. Deci eu nu pot să merg la sală, nu am voie nici să alerg, pot să merg pe jos, ăsta e singurul lucru pe care pot să-l fac. De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile, ca să nu-i pun viața în pericol.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, apariție incendiară, pe marginea piscinei. Cum arată vedeta în costum de baie, după ce a slabit

 

 

Ce dietă urmează Oana Roman

Nu este un lucru nou faptul că Oana Roman are la baza dietei sale fastingul alimentar, după care se ghidează de mai mult timp. Așadar, vedeta nu pune neapărat accent pe ceea ce mănâncă, cât pe intervalul de timp la care mănâncă.

„Ideea e să existe o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi, de aceea eu nu am niște ore fixe. Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13:00, 14:00, ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr. Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani. Cu dietă și proceduri am o siluetă care nu e perfectă, dar de care sunt foarte mulțumită. Progresul realizat în ultimii ani este notabil.”, a continuat ea. 

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman: „Am reușit să organizez”

Cum arată planul alimentar al vedei

„Întâi am început să fac proceduri cu niște aparate extrem de performante și după primele 2 ședințe de criolipoliză, când m-am măsurat și am văzut că aveam aproape 8 centimetri minus în talie și la șolduri, după 2 ședințe, adică după vreo 4 luni, atunci am înțeles că e posibil și că pot să merg mai departe combinând cu o dietă.

Am perioade de o săptămână din când în când în care opresc fastingul și mănânc și dimineață, dar eu mă simt foarte bine și vreau să spun că eu am analizele foarte bune. Adică am plecat dintr-un punct în care am fost și foarte rău bolnavă. Tiroida mea acum este perfect echilibrată, pentru că trebuie să-mi fac din 3 în 3 luni analizele ca să văd cum stau. Am o singură carență de fier, dar în rest am analize bune. 

De exemplu, eu mănânc o gustare la început care poate să fie un sake sau poate să fie niște fructe și apoi am o masă practic mai consistentă. Mănânc fripturi, mănânc salate, mănânc pește, mănânc și mâncare gătită. Marius gătește senzațional de bine și este un foarte mare avantaj pentru mine faptul că el gătește. În fine, mănânc din toate, dar cu măsură.", a mai explicat Oana Roman la Sinteza Zilei de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel