Oana Roman, nou atac către sora ei: „Am probe audio”. Catinca ar refuza să-și mai viziteze mama

Data publicării:
Catinca, Oana Roman/ sursa foto Instagram, Facebook
Descriere foto: Catinca, Oana Roman/ sursa foto Instagram, Facebook

Oana Roman lansează noi acuzații către sora sa, după ce aceasta a contrazis-o în spațiul public.

Chiar dacă pare că a îngropat securea războiului pentru moment cu Marius Elisei, Oana Roman nu este dispusă să facă același lucru și cu privire la sora ei, Catinca, pe care o acuză în continuare de minciună. Între cele două a izbucnit deja un scandal de câteva săptămâni, când vedeta a fost cea care a declarat în mediul public faptul că sora sa refuză să-și mai viziteze mama, întrucât nu mai are motive să o facă, după moartea tatălui ei. Catinca a negat însă aceste acuzații, iar Oana Roman vine cu probe plauzibile. 

"Eu am probe, nu scrise ci audio, care demonstrează că vorbele ei azi au fost altele.

Citez "Nu am fost la maică mea de un an, pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită". Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe, nu mint și nu mă fofilez. Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea. Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui.", a mărturisit Oana Roman, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Citește și: Oana Roman, surpriză de proporții din partea lui Marius Elisei. Gestul neașteptat făcut după despărțire: „I-am zis că îmi pare foarte rău, dar...”

„I-am interzis accesul Catincăi peste tot”

Nu este prima dată când vedeta aduce în discuție acest subiect controversat.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!

Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama. I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume. Mai am o familie în spate, familia lui Pepe', a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, noi detalii despre despărțirea de Marius Elisei. Vedeta vrea să divorțeze cât mai repede: „Au fost niște jigniri urâte”

Cum îi răspunde Catinca

În timp ce Oana Roman îi aruncă diferite acuzații, Catinca preferă să fie mai reținută. Aceasta spune că a avut motive întemeiate pentru care să lipsească atât de mult timp de la a-și vizita mama. 

„Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust! Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât.

Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Iau încă antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina. M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am intenționat să mă fofilez!', a declarat Catinca Zilahy, potrivit click.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel