Oana Roman, noi dezvăluiri despre cearta cu Vica Blochina: „N-am început eu”

Data publicării:
Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram

După ce Vica Blochina a făcut câteva dezvăluiri șocante despre cearta dintre ea și Oana Roman, acum, fosta soție a lui Marius Elisei a reacționat.

Războiul dintre Oana Roman și Vica Blochina continuă. Reamintim că totul a pornit, după ce blondina a făcut-o pe fosta soție a lui Marius Elisei  ”cea mai falsă vedetă din România”. De aici a luat aploare un adevărat scandal. Recent, Vica Blochina a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre vedetă. Blondina a declarat că s-a simțit ”folosită” în această relație de prietenie cu Oana Roman și mărturisește că i-ar fi dat inclusiv cardul ei pe timp de pandemie.

„Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciază nimic și pe nimeni, de aia nu are prieteni. I se pare că totul i se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Dacă lumea o ajută atunci când se plânge, pentru că se plânge toată ziua, are impresia că i se cuvine și, când se vede cu sacii în căruță, după, ea este șefa.

În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce. (...) A făcut Sorbona și se milogește la toată lumea, că nu are bani, că nu are mașină, că nu are nu știu ce… Am dus-o de mână și i-am arătat pas cu pas ce trebuie să facă și cu hainele și cu tot. ”, a declarat Vica Blochina pentru CANCAN.

Invitată în platoul emisiunii X-TRA Night Show, Oana Rom a decis să nu-i răspundă cu aceeași monedă ex-prietenei sale, Vica Blochina. Fosta soție a lui Marius Elisei este de părere că toate problemele care apar într-o prietenie este frumos să fie discutate în privat, nu în mod public.

De asemenea, Oana Roman a declarat că ea are alte principii în viață, principii care o fac să nu vorbească niciodată urât despre prietenii ei.

„N-am început eu. Eu dacă am ceva de împărțit sau m-a deranjat ceva la o persoană mă duc și îi spun, dar public n-am să fac asta. Eu așa am fost educată. Eu iert, dar iert doar pe cei care își doresc asta. Eu nu pot să decid ce gândește și ce simte fiecare.  Niciodată nu o să răspund la delațiuni. Mai sunt alte persoane care m-au atacat. Niciodată nu am atacat. Eu nu am cum să-mi explic reacția altora. Nu pot să știu ce gândesc și ce simt alți oameni. Fiecare face cum crede și cum simte. Eu niciodată nu o să vorbesc urât despre prietenii mei, chiar dacă ei mi-au greșit”, a spus Oana Roman, la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel