Andreea Raicu, pregătită să devină mamă: „Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Raicu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, sursa foto Instagram

Andreea Raicu își dorește mult să rămână însărcinată, dar spune că atunci când se va întâmpla va ține totul secret. Care este motivul vedetei?

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate apariții feminine din România. În vârstă de 43 de ani, vedeta spune că de-a lungul timpului a simțit presiune din partea apropiaților atunci când venea vorba despre sarcină sau căsătorie. 


Chiar dacă până acum nu se simțea pregătită, iată că Andreea Raicu își dorește mai mult ca niciodată să rămână însărcinată. 


Spre surpinderea tuturor, vedeta spune că va ține totul secret, până în ziua când va naște, deoarece vrea să fie o bucurie doar pentru ea și familia ei. 


Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Raicu a vorbit despre o posibilă sarcincă și despre ceea ce și-ar dori să își învețe copilul. 


„Deci dacă am fost în Grecia și am rămas însărcinată acolo, ar avea două săptămâni, deci nici eu n-as ști”, a spus Andreea Raicu atunci când a simțit că prezentatorul TV ar avea intenția de a o întreba dacă este însărcinată. 


Cătălin Măruță i-a spus vedetei că ar fi o mămică minunată, iar Andreea Raicu l-a aprobat imediat. 


„Cred ca da. Acum da. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Oricum, sunt mai pregătită decât eram înainte”, a mărturisit Andreea Raicu în emisiunea „La Măruță”. 


Andreea Raicu va ține sarcina secretă:


„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a adăugat vedeta. 

 

Citește și: Fulgy, amenințări grave la adresa lui Alex Velea: „O să-l bag în cărucior dacă mai dă ochii cu mine vreodată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel