Oana Roman, noi detalii despre relația cu Marius Elisei: „Nu va exista nicio nuntă”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Oana Roman, veste tristă pentru fani. Ce se spune vedeta despre relația amoroasă cu Marius Elisei?

Oana Roman și Marius Elisei anunțau divorțul la începutul acestui an. Toată lumea a fost șocată de vestea pe care cei doi au dat-o la acea vreme pe rețelele de socializare și nimeni nu s-ar fi gândit că peste doar câteva luni cei doi se vor împăca. Ba mai mult, Oana Roman și Marius Elisei se iubesc acum la fel ca la început. Își fac declarații de dragoste și petrec mult timp împreună. 


Cei doi își vor reînnoi jurămintele și vor organiza o petrecere în aer liber pe 24 septembrie chiar de ziua lui Marius Elisei. Vedeta spune că se va ocupa ea de tot și va fi atentă chiar și la cel mai mic detaliu. Oana Roman vrea ca invitații să vină îmbrăcați cât mai lejer, iar atmosfera să fie una relaxantă pentru toată lumea. 


”Nu va exista nicio nuntă! Lumea a înțeles greșit, noi  nu ne căsătorim pe 24 septembrie, de ziua lui Marius Elisei. Noi vom merge la Biserică, ne vom reînnoi jurămintele și atât”, a spus Oana Roman pentru FANATIK


Oana Roman susține că și-au reînnoit jurămintele și în urmă cu patru ani. Vedeta a ținut să precizeze că nu va exista și o logodnă. 


„Acum patru ani, tot de ziua lui Marius, am mers la Biserică, ne-a citit preotul câteva rugăciuni, cinci minute, iar apoi am mers la petrecere. Așa vom face și în acest an, nu e vorba, repet, de nicio căsătorie. Noi suntem căsătoriți la Biserică, nu facem acum nici logodnă ci doar ne reînnoim jurămintele”, ne-a mai spus Oana Roman.


Chiar dacă fanii s-ar fi așteptat să o vadă pe Oana Roman din nou în rochie de mireasă, iată că acum au primit o veste tristă. Vedeta își dorește o ținută lejeră pentru petrecere. 


”După ce ne vom reînnoi jurămintele la Biserică, vom merge la petrecere, e ziua lui de naștere. Vom serba ambele evenimente, normal, dar nu va fi o petrecere de nuntă, nu îmbrac nicio rochie de mireasă. Ne vor fi alături prietenii apropiați, familia, va fi totul relaxat”, a mai spus Oana Roman pentru sursa citată. 

 

Citește și: Dietă de vedetă. Gina Pistol a dezvăluit care este regimul ei alimentar pentru a scăpa de kilogramele în plus



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel