Oana Roman, noi declarații despre despărțire: "Nu știu dacă Marius știa că voi face dezvăluirile astea. Nu am vorbit"

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a oferit noi declarații legate de o posibilă despărțire de Marius Elisei.

Oana Roman a făcut noi declarații, după ce a anunțat public faptul că relația ei cu Marius Elisei a luat, din nou, o întorsătură greșită. Vedeta a simțit nevoia să facă aceste precizări acum, pentru că se simte datoare față de cei care o urmăresc și o apreciază. 

"Eu am știut că trebuie să vorbesc despre lucrurile astea, pentru că e o formă de terapie pentru mine. Nu vreau să țin în mine lucruri, pe care eu cred că oamenii care le urmăresc trebuie să le știe, ca să înțeleagă de ce în anumite zile nu am cea mai bună formă. Eu nu pot să-i mint și să  spun că mă simt minunat. Atunci mă simt eliberată.", a declarat Oana Roman, pentru emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

"Nu știu dacă Marius știa că voi face dezvăluirile astea"

Mai mult, fiica lui Petre Roman a dezvăluit faptul că tatăl fetiței ei nici nu știa faptul că ea urmează să meargă la televizor și să anunțe o posibilă despărțire. Din nou, principalul motiv invocat de Oana, care ar fi produs ruptura, este lipsa de încredere și gelozia bărbatului. 

"Nu știu dacă Marius știa că voi face dezvăluirile astea, habar n-am. Nu am vorbit cu el. Nu ne-am întâlnit, pentru că aseară el dormea, iar dimineață când am plecat el dormea. În orice relație pe mine mă deranjează lipsa de încredere și acuzele pe nedrept. Eu când sunt acuzată de ceva, pe nedrept mă enervez îngrozitor, îmi ies din minți. Marius îmi zice: "Aa, te superi pentru că e adevărat, adevărul supără". Eu nu mă enervez din cauză că e adevărat, ci dimpotrivă, pentru că nedreptatea mă scoate din minți. Dacă relația nu e bazată pe încredere și loialitate, nu va rezista.", a mai spus ea.

Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman: „Isabela e cea mai importantă”/ EXCLUSIV

Oana Roman nu a primit niciun cadou de la partenerul ei, chiar dacă au sărbătorit 8 ani de relație

Chiar dacă am sărbătorit 8 ani nu am găsit niciun cadou de la el. Nu am plâns, mă simt foarte calmă și eliberată de lucrurile astea care mă apăsau foarte tare. Probabil că el nu e de acord cu ce am spus, dar mi-am asumat chestia asta. Nu știu ce vreau încă, dacă ne despărțim. Nu vreau să dau niciun verdict însă. Discuția cu Marius nu vreau să aibă loc de față cu Isa. , a mai spus Oana Roman.

Care au fost declarațiile inițiale ale vedetei, despre relația cu Marius Elisei

Vedeta a decis să facă publice aceste informații în cadrul aceleiași emisiuni de pe Antena Stars. Și atunci, motivul principal pentru care crede că relația cu tatăl copilul ei nu va mai merge, este gelozia și nepotrivirea de caractere. 

"Eu am ajuns într-un punct al vieții mele în care îmi doresc foarte mult să fiu liniștită. Muncesc ca un câine de dimineața, până seara și mă zbat în fiecare zi să fac proiecte noi, să dezvolt proiecte noi sau să găsesc proiecte noi. Asta presupune ca eu să mă duc să vorbesc, să mă întâlnesc. Eu nu pot să stau să mă justific în fiecare minut și în fiecare oră pentru toate lucrurile astea. Principalul meu scop este să o cresc cum trebuie pe Isabela. Amândoi muncim ca viața noastră să fie bună, dar munca mea presupune multe relații.", a declarat Oana Roman în emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

"Eu am încercat mult să accept niște lucruri"

Oana Roman a explicat faptul că această ruptură nu s-a întâmplat peste noapte, iar problemele sunt mai vechi. Vedeta a încercat în tot acest timp să-i explice soțului său ce nu este în regulă la relația lor, însă acesta nu dă niciun semn că ar vrea să se schimbe.

"Eu am încercat foarte mulți ani să-i explic, să mă mulez și să-i accept niște lucruri, dar nu se poate. Noi am vorbit de-a lungul anilor, dar am senzația că vorbesc doar eu și mă ascult singură. De ziua mea eu am făcut și am organizat tot, dar am obosit. Sunt foarte multe momente în care e și ok, câteva zile, dar lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot. Eu n-am luat nicio hotărâre deocamdată.", a continuat ea.

Oana Roman, în pragul divorțului: "Lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot". De unde a pornit ruptura dintre cei doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel