Oana Roman, decizie radicală, după despărțirea de Marius Elisei: „De foarte mult timp încerc. Cum fac cerere să...?”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a luat o decizie radicală, după despărțirea de soțul ei.

Oana Roman pare că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu fostul partener de viață și soț. După ce și-au aruncat public cuvinte dure și au declarat fiecare în parte diferite motive care ar fi condus la despărțire, vedeta pare hotărâtă să renunțe cât mai repede și la numele de Elisei. Și nu este vorba de numele din buletin, ci de numele pe care aceasta îl are pe rețelele de socializare. Așadar, pentru că nu a reușit de una singură, Oana Roman le-a cerut fanilor săi ajutorul, pentru a scăpa cât mai repede de acest nume. Vedeta spune că a încercat de ceva vreme să facă asta, însă nu reușește sub nicio formă.

''Am nevoie de ajutor de la cineva care chiar se pricepe. De foarte mult timp încerc să-mi schimb numele adică ''username-ul'' pe Instagram. Îmi apare chestia asta și nu știu unde găsesc: contact support. Știe cineva cum fac cerere să-mi schimb numele?'', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Te poate interesa și: Oana Roman, replică usturătoare pentru Marius Elisei, după ce a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu ea: ”Vreau să îi mulțumesc public”

 

Oana Roman a fost cea care a făcut anunțul despărțirii

În ciuda dorinței sale de a repara relația cu partenerul de viață, inevitabila despărțire dintre cei doi s-a produs. Marius Elisei s-a mutat deja din casa vedetei, chiar dacă acesta își luase anumite angajamente în ceea ce privește îngrijirea puilor de căței. Oana Roman spune că viziunile diferite asupra vieții i-au făcut să ia această decizie. 

”Eu sunt singură și mă ocup de tot singură, pentru că într-un final Marius a decis să plece de tot. Era de așteptat. Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap.”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Ce a pățit vedeta: ”M-a emoționat tare”

 

Vedeta face acuzații indirecte către fostul partener

Nu doar o dată, Oana Roman a declarat faptul că Marius Elisei este extrem de gelos și, din ultimele postări făcute de vedetă, se pare că acesta ar fi unul dintre motivele care ar fi condus la despărțire. De curând, aceasta spunea faptul că timp de câțiva ani de zile era controlată chiar ca la pușcărie, fiind nevoită întotdeuna să dea raportul atunci când părăsește locuința. 

„Nu se întâmplă lucruri spectaculoase în viața mea în momentul acesta. Stau mai mult acasă. Aseară am ieșit la masă cu o prietenă. Am simțit că parcă eram fugită de la pușcărie. Am stat numai în casă zilele astea. Nu-mi place să stau în casă. (…). Nu-mi place să stau în loc, dar aveam nevoie aseară să ies și să nu mă simt vinovată că am ieșit cu o prietenă în oraș, așa cum m-am simțit ani de zile. Practic, pentru orice ieșire trebuia să mă justific.”, a spus Oana Roman în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel