Oana Roman, motivul pentru care Marius Elisei nu o însoțește la evenimente: „Ne-a lăsat singure”

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care Marius Elisei nu o însoțește niciodată la evenimentele la care aceasta participă.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să-și mai dea o șansă relației, după ce vedeta anunța în urmă cu ceva timp faptul că lucrurile nu mai merg din nou bine între ei. Chiar dacă și această perioadă a mai fost marcată de diferite suișuri și coborâșuri, cei doi s-au afișat destul de des împreună pe rețelele de socializare, semn că dragostea dintre ei doi este mai puternică decât orice gest sau faptă. Totuși, un lucru a stârnit curiozitatea fanilor. Oana Roman este o persoană extrem de activă atât pe rețelele de socializare, cât și în lumea reală, unde participă zilnic la fel de fel de evenimente mondene, conferințe sau lansări de noi produse. De fiecare dată însă, aceasta nu se află la brațul partenerului său, ci cu fiica celor doi, Iza, cea care își însoțește mama peste tot, în ultima vreme. Vedeta le-a dat așadar explicația fanilor, pentru care Marius Elisei preferă să stea acasă, la astfel de ocazii.

„Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef. Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă!”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Mai mult, Marius Elisei a refuzat să meargă chiar și în vacanță anul acesta, motiv pentru care fiica lui Petre Roman a plecat fără el.

„Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman a refuzat invitația de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Motivul pentru care fuge de reality show-uri: „Nici nu pot să zic că îmi arde buza”

 

 

Cum arată relația dintre Oana Roman și Marius Elisei în prezent

Dacă în urmă cu câteva luni, Oana Roman anunța faptul că relația dintre ea și Marius Elisei nu a luat o direcție bună, aceasta gândindu-se atunci chiar la un posibil divorț, recent, vedeta declara faptul că situația sentimentală dintre ea și tatăl copilului ei s-a echilibrat, eforturi făcându-se din ambele părți.

”Acum suntem într-o perioadă în care lucrurile sunt cât de cât echilibrate, ceea ce este important. Încercăm, fiecare de partea lui, să facem eforturi astfel încât ele să rămână echilibrate și să nu se mai ducă dintr-o extremă în alta. Marius are această chestie cu extremele și Isa îl moștenește. De multe ori, este ori alb, ori negru.”, a  spus Oana Roman, în exclusivitate, pentru Antena Stars, în urmă cu puțin timp.

Oana Roman nu are voie să facă sport: ”Era să mor”. Vedeta nu poate depune efortul fizic

 

Marius Elisei a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare

Mai mult, dacă nu de mult vedeta declara faptul că s-a „săturat să lupte singură”, acum aceasta mărturisea faptul că Marius Elisei a făcut primii pași spre împăcare.


‘’El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele. El nu vorbește ca mine, este mai introvertit. Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească și atunci comunicarea e mai grea. Avem momente când reușim să comunică foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie. Poate dacă am fi altfel, ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă’’, a declarat Oana Roman la Xtra Night Show.

Oana Roman, apariție incendiară, pe marginea piscinei. Cum arată vedeta în costum de baie, după ce a slabit



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel